Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η Peta επιτίθεται στη σταρ επειδή αγόρασε κουτάβι αντί να υιοθετήσει

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η Peta επιτίθεται στη σταρ επειδή αγόρασε κουτάβι αντί να υιοθετήσει

Η φιλοζωική οργάνωση δεν συμφωνεί με την αγορά ζώων από κτηνοτροφεία, ενώ θα μπορούσε κανείς να σώσει ένα αδέσποτο ζώο που ζει σε κάποιο καταφύγιο

mpritnei-spiars__11_
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δέχτηκε επίθεση από την φιλοζωική οργάνωση PETA για την απόφασή της να αγοράσει ένα κουτάβι, αντί να υιοθετήσει κάποιο που ζει σε καταφύγιο.

Η ποπ σταρ έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ένα νέο μέλος μπήκε στην οικογένειά της, μετά το διαζύγιο με τον Σαμ Ασγκάρι.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram η τραγουδίστρια, έδειξε στο κοινό της το λευκό κουτάβι που αγόρασε κι ακούει στο όνομα «Σνόου».


Ωστόσο, η PETA δεν έδειξε να συμμερίζεται την χαρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού δεν συμφωνεί με την αγορά ζώων από κτηνοτροφεία, ενώ θα μπορούσε κανείς να σώσει ένα αδέσποτο ζώο που ζει σε κάποιο καταφύγιο.

Μάλιστα, κατά καιρούς στέλνει επιστολές σε πολλούς celebrities που προχωρούν σε ανάλογες κινήσεις, προτρέποντάς τους να προτιμούν την υιοθεσία κι όχι την αγορά.

Σε επίσημη δήλωσή της στο ΤΜΖ, η οργάνωση αναφέρει: «Όταν άνθρωποι με επιρροή αγοράζουν κουτάβια, τότε αυτές οι βιομηχανίες για κουτάβια ζητωκραυγάζουν και τα καταφύγια ζώων παρακολουθούν την κρίση αστέγων-ζώων να γίνεται ακόμα χειρότερη. Με αυτή τη χαριτωμένη ανάρτηση, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει καταδικάσει αμέτρητα σκυλιά σε καταφύγια σε περισσότερες μέρες χωρίς αγάπη, ενώ άξιζαν ένα άνετο κρεβάτι για να κουλουριαστούν ή μια ευκαιρία για μια πραγματική ζωή».

Κλείσιμο


«Θα μπορούσε να ήταν η δύναμη του καλού και να υιοθετήσει ένα σκυλάκι, αλλά αντ' αυτού επέλεξε να είναι τοξική και τα ζώα θα το πληρώσουν αυτό με τη ζωή τους», πρόσθεσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δεύτερος γάμος στο βυθό της Αλοννήσου - Δείτε πώς αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης

«Kοριτσάκια μου γλυκά»: Μελισσοκόμος αποχαιρετά με λυγμούς τις μέλισσες που κάηκαν στον Έβρο

«Χάλκινη» στο Παγκόσμιο η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης