Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της εν μέσω του διαζυγίου

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της εν μέσω του διαζυγίου

Η τραγουδίστρια ήταν υπό την κηδεμονία του Τζέιμι Σπίαρς για πολλά χρόνια μέχρι τον τερματισμό της το 2021

britney_-_jamie_spears
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σκέφτεται να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον απομακρυσμένο πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ήθελε τον πατέρα της στη φυλακή για την 13ετή κηδεμονία της, αφού τον κατηγόρησε ως γνωστόν για κακοποίηση, φέρεται να θέλει να διορθώσει τη σχέση της μαζί του.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι πριν από μία εβδομάδα, η Σπίαρς θέλει να προσεγγίσει τον Τζέιμι, ο οποίος είναι άρρωστος αυτή τη στιγμή.

Ο πατέρας της, ο οποίος μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο εδώ και μήνες, υποφέρει από μια λοίμωξη από μια προηγούμενη επέμβαση αντικατάστασης γόνατος, ενώ οι γιατροί αρχικά πίστευαν ότι το πρόβλημα ήταν τα νεφρά του.

Πρόκειται να υποβληθεί σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή, 25 Αυγούστου, και έχει χάσει πάνω από 25 κιλά λόγω των προβλήματων υγείας του, σύμφωνα με το πρακτορείο.
Από την πλευρά της, η ποπ σταρ, η κηδεμονία της οποίας έληξε τον Νοέμβριο του 2021, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε επαφή με ένα μόνο μέλος της οικογένειάς της - τον αδελφό της Μπράιαν.

Το Page Six αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι ο Μπράιαν αναλαμβάνει να την υποστηρίξει καθώς περνάει το διαζύγιο.

«Μένει και τη βοηθάει μαζί με έναν ψυχολόγο», αποκάλυψε η πηγή, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του Μπράιαν «σπουδαίο πράγμα για όλη την οικογένεια Σπίαρς».

Κλείσιμο
Ο Μπράιαν, γενικά, κρατούσε χαμηλούς τόνους καθ' όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης μάχης της αδελφής του για την κηδεμονία.

Μίλησε δημοσίως για την περίπλοκη νομική της κατάσταση μόνο μία φορά, παραδεχόμενος σε ένα podcast τον Ιούλιο του 2020 ότι «το να έχεις κάποιον να σου λέει συνεχώς να κάνεις κάτι πρέπει να είναι απογοητευτικό».

Η τραγουδίστρια είχε «απομονωθεί» στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια, αφού ο Ασγκάρι, την «εγκατέλειψε» και κατέθεσε αίτηση για να τερματιστεί ο 14μηνος γάμος τους την περασμένη Τετάρτη 16 Αυγούστου.
sam_-_britney_cleanup

Επίσης, το Page Six κάνει λόγο για το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν είχε «καλές σχέσεις με την οικογένειά της», ιδιαίτερα με τον πατέρα της, κατά τη στιγμή του διαζυγίου - αλλά τώρα θέλει να το αλλάξει αυτό.

Το TMZ αναφέρει ότι ο Τζέιμι είναι ανοιχτός σε μια συμφιλίωση με την Σπίαρς και δεν υπάρχουν αρνητικά αισθήματα από την πλευρά του.

«Ειλικρινά, εξακολουθεί να με τρελαίνει κάθε μέρα που ξυπνάω πώς η οικογένειά μου και η κηδεμονία μπόρεσαν να κάνουν αυτό που μου έκαναν... ήταν αποθαρρυντικό και εξευτελιστικό!!!!», πρόσθεσε η Σπίαρς, πριν ευχαριστήσει το κίνημα «#FreeBritney» που της έσωσε τη ζωή.

Πριν από τη λήξη της κηδεμονίας της, τα οικονομικά της τραγουδίστριας ελέγχονταν από τον πατέρα της μέσω νομικής συμφωνίας.

Η κηδεμονία - που αρχικά προοριζόταν να είναι προσωρινή - τέθηκε σε ισχύ το 2008 κατόπιν αιτήματος του Τζέιμι Σπίαρς μετά τη δημόσια κατάρρευση της κόρης του στα τέλη του 2007, που ακολούθησε αμέσως μετά το διαζύγιό της με τον Κέβιν Φεντερλάιν.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραδόθηκε στην αστυνομία Ηρακλείου ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο «για μία προσπέραση»

Εκκενώνεται η Αμυγδαλέζα, περίπου 700 μετανάστες μεταφέρονται σε άλλες δομές - Δείτε φωτογραφίες

Σικελία και Μάλτα έχουν καλυφθεί από τον καπνό των πυρκαγιών στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης