Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για την προσωπική της ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!».
Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πάντα της άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες.
«Ίσως και να έχω daddy issues. Έχοντας απόντα έναν πατέρα, μου αρέσει να νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος εν μέρει έχει χαρακτηριστικά πατρικής φιγούρας, με την έννοια του να είναι ένας άνθρωπος ώριμος, σταθερός, να με στηρίζει, να με προσέχει, να με φροντίζει. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να είμαι με έναν ανώριμο άντρα που θα τον νταντεύω εγώ. Οπότε δεν ξέρω αν τελικά είναι daddy issues ή στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφω είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά.
«Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι αναγκάστηκα και εγώ να ωριμάσω πιο γρήγορα. Αυτό όμως δεν υπήρχε μόνο στο κομμάτι των σχέσεων. Ακόμα και οι φίλοι μου, ο κύκλος μου, ήταν πάντα μεγαλύτεροι από μένα, κάτι που με έκανε να βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά», δήλωσε στο τέλος η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.