Κωνσταντίνος Αλέξιος – Πόπι Ντελεβίν: Πόζαραν μαζί για το εξώφυλλο του ισπανικού «Vanity Fair»

Κωνσταντίνος Αλέξιος – Πόπι Ντελεβίν: Πόζαραν μαζί για το εξώφυλλο του ισπανικού «Vanity Fair»

Ο γιος του Παύλου και το μοντέλο από την Αγγλία είναι σε σχέση από τον φετινό Φεβρουάριο

vanity-xr
Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η Πόπι Ντελεβίν βρίσκονται σε σχέση από τον Φεβρουάριο του 2023 και φαίνεται ότι η σχέση τους είναι σε ένα πολύ καλό σημείο, καθώς το ζευγάρι πόζαρε από κοινού για το εξώφυλλο του ισπανικού «Vanity Fair».

O 24χρονος και το 37χρονο μοντέλο και αδελφή της Κάρα Ντελεβίν πόζαραν μαζί στον φακό και όπως θα δεις, ήταν άνετοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι. Στο εξώφυλλο μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αλέξιος κρατά στην αγκαλιά του τη σύντροφό του.

Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει να κυκλφορούν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο Λονδίνο.


Έναν μήνα μετά, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος έκανε την πρώτη ανάρτηση με τη σύντροφό του στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με την Πόπι Ντελεβίν σε έναν εξωτικό προορισμό.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αποτελεί τον επόμενο στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

Η Πόπι Ντελεβίν είναι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία και είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Κάρα Ντελεβίν και παράλληλα ανήκουν σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Λονδίνου. Ο πατέρας τους ασχολείται με το κτηματομεσιτικά, ενώ η γιαγιά της ήταν η κυρία επί των τιμών της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: 87χρονος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 40χρονο στην παραλιακή - Δείτε βίντεο

Market Pass 2: Ανατροπή με τις αιτήσεις που ξεκινούν στα μέσα Σεπτεμβρίου

Φρίκη στο Τέξας: Ένας 18χρονος βίασε και στραγγάλισε την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή κάτω από το κρεβάτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης