Ο Τάσος Παλαντζίδηςέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και το πάθος του με το τσιγάρο.
Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, δήλωσε πως δεν είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό.
«Εγώ θα χαρακτηριζόμουν άθεος. Αλλά καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος, γιατί πιστεύω ότι η εκκλησία μπορεί να παίζει έναν ρόλο πολιτισμικό και να ενώνει κάποια πράγματα, όταν θέλει και όποτε μπορεί», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τα γηρατειά και αν τον τρομάζουν, απάντησε: «Δεν έχω νιώσει τρόμο με την ηλικία που περνάει. Δεν ξέρω αν θα είμαι ικανός να κινούμαι ή αν δεν έχω αντοχές για δουλειά, αν θα μου δημιουργήσει τότε άγχος. Μέχρι στιγμής πάντως, στα 71 μου δεν έχω τέτοια θέματα».
Τέλος, ρωτήθηκε για τα πάθη του. «Ένα είναι το πάθος μου, το τσιγάρο. Ούτε ποτό μπορώ να πιω, ούτε να ξενυχτήσω στα μπουζούκια, ούτε να πάω σε καζίνο. Ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα», τόνισε κλείνοντας.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.