Κώστας Μαρτάκης: Προσπαθούσα να αποδείξω πως δεν είμαι απλά ωραίος και ταυτόχρονα ατάλαντος

Κώστας Μαρτάκης: Προσπαθούσα να αποδείξω πως δεν είμαι απλά ωραίος και ταυτόχρονα ατάλαντος

«Ό,τι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει με το σπαθί μου» ανέφερε

kostas-martakis__1_
Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εξωτερική του εικόνα και πώς αυτή τον επηρέασε στα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι εξήγησε ότι στην αρχή της καριέρας του, τον ενοχλούσε όταν ο κόσμος στεκόταν στην εμφάνισή του.

«Τα πρώτα χρόνια με ενοχλούσε πολύ. Προσπαθούσα να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στον κόσμο πως δεν είμαι απλά ωραίος και ταυτόχρονα ατάλαντος. Δεν ήθελα να εγκλωβιστώ σε τέτοιες σκέψεις και πείσμωσα. Σκέφτηκα πως μπορώ να τα καταφέρω και τα κατάφερα. Δεν έχω πατήσει στην εμφάνισή μου για να κάνω καριέρα, ούτε σε κανέναν άνθρωπο ή σε γνωριμίες για να κερδίσω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

«Ό,τι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει με το σπαθί μου. Πολλοί άνθρωποι έχουν μια λανθασμένη εικόνα για μένα, του λίγο πιο απόμακρου, αλλά τα φαινόμενα απατούν. Έχω την αίσθηση πως η εμφάνισή μου κι η πορεία μου ή τα πρόσωπα που με περιβάλλουν δίνουν την εντύπωση του σνομπ, αλλά καμία σχέση», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν τον ενδιαφέρει περισσότερο η τηλεόραση ή το τραγούδι. «Την αγαπώ την τηλεόραση, έτσι κι αλλιώς η καριέραμου ξεκίνησε από το Dream Show το 2006. Θεωρώ τον εαυτό μου αρχικά καλλιτέχνη και στη συνέχεια ένα καλοφτιαγμένο και καλοκουρδισμένο τηλεοπτικό προϊόν. Έχω βρεθεί δίπλα σε ανθρώπους πολύ σημαντικούς και σπουδαίους στον χώρο», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Στην αρχή της καριέρας μου πήγαινα συχνά καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και με συμβούλευε. Της έλεγα "είμαι ένα παιδί που δεν έχει πειράξει κανέναν και ακούω πολλά αρνητικά σχόλια". Και θυμάμαι μου έλεγε η Ελένη "γράφεται σωστά το όνομά σου; Αν γράφεται σωστά, μη σε νοιάζει τίποτα. Αν ασχολούνται μαζί σου, κάτι κάνεις καλά". Πριν από τον μουσικό διαγωνισμό δεν είχα καμία σχέση με το θέαμα, έπαιζα μπάσκετ, αργότερα έκανα μόντελινγκ για να έχω τα δικά μου χρήματα και αμέσως μετά το σόου, έπεσα στα βαθιά με τον Ηλία Ψινάκη».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Οχτώ γυναίκες μίλησαν για τον οργασμό τους στον Σταύρο Θεοδωράκη

Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των χούλιγκανς που σκότωσαν τον Μιχάλη - Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους συνεργούς τους

Η «ακτινογραφία» του κυκλώματος με τις παράνομες υιοθεσίες στα Χανιά - Ο «εγκέφαλος», οι ρόλοι και η «ταρίφα» για κάθε παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης