Τράβις Μπάρκερ: Το νέο τατουάζ του και η αναφορά στο αεροπορικό δυστύχημα

Τράβις Μπάρκερ: Το νέο τατουάζ του και η αναφορά στο αεροπορικό δυστύχημα

Ο ντράμερ των Blink-182 απέτισε φόρο τιμής στη σύζυγό του, η οποία τον βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο του για τις πτήσεις μετά το τραγικό γεγονός

travis_barker
Ο Τράβις Μπάρκερ μοιράστηκε μια φωτογραφία του τελευταίου του τατουάζ σε ένα Instagram Story που έχει πλέον διαγραφεί, με το νέο σχέδιο να έχει ενδεχομένως ένα ιδιαίτερο νόημα που παραπέμπει στη σύζυγό του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, και στο θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα που επέζησε ο ίδιος πριν από σχεδόν 15 χρόνια.

Ο 47χρονος ντράμερ των Blink-182 δημοσίευσε μια φωτογραφία του χεριού του, ενώ ο διάσημος καλλιτέχνης τατουάζ CIV έγραφε τη φράση «Time flies» («Ο χρόνος κυλάει») πάνω από τον καρπό του.
Τον περασμένο μήνα, ο ροκ σταρ μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στην οποία απέδιδε τα εύσημα στην 44χρονη σύζυγό του - η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι - που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο του για τις πτήσεις.

«Μόλις πέταξα για 30ή φορά μετά το αεροπορικό μου δυστύχημα», έγραψε ο Μπάρκερ στο Threads στις 12 Ιουλίου. «Δεν θα ήμουν σε θέση να περιοδεύσω ή να απολαύσω ξανά τη ζωή με τον τρόπο που το κάνω χωρίς την θεραπευτική αγάπη της καταπληκτικής γυναίκας μου. Σε αγαπώ».

Η Καρντάσιαν μοιράστηκε αργότερα την ανάρτηση στο Instagram Story της, γράφοντας: «Τόσο περήφανη για τον σύζυγό μου».
barker_-_tattoo

Το αεροπορικό δυστύχημα
Ο Μπάρκερ δεν πέταξε για περισσότερο από μια δεκαετία μετά το τραγικό δυστύχημα του Σεπτεμβρίου του 2008, κατά το οποίο σκοτώθηκαν ο βοηθός του, ο φύλακας ασφαλείας και οι δύο πιλότοι στην πτήση τους από τη Νότια Καρολίνα προς το Λος Άντζελες - τελικά πάτησε το πόδι του ξανά σε αεροπλάνο το 2021 με την Καρντάσιαν, στην οποία απέδωσε τα εύσημα για τη βοήθεια που του έδωσε να πετάξει ξανά.

Κλείσιμο
«Μαζί σου όλα είναι δυνατά», είχε γράψει στη λεζάντα μιας φωτογραφίας με το ζευγάρι να φιλιέται μπροστά από το ιδιωτικό τζετ της Κάιλι Τζένερ.

Ο Μπάρκερ και ο καλύτερός του φίλος, Άνταμ «DJ AM» Γκόλντστειν, ήταν οι μόνοι επιζώντες του δυστυχήματος, αλλά ο Γκόλντστειν πέθανε έναν χρόνο αργότερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μαζί με το τατουάζ «Time flies», το μέλος των Blink 182 είναι καλυμμένο από την κορυφή ως τα νύχια με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων αρκετών αφιερωμάτων στη σύζυγό του, όπως το όνομά της, το οποίο είναι πάνω από την αριστερή του θηλή, και μια τεράστια απεικόνιση των ματιών της στον μηρό του.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη γυναίκα μετά τον κτηνώδη βιασμό της από 18χρονο που τη βασάνισε με σκουπόξυλο

Κορωνοϊός: «Eris» και Δεκαπενταύγουστος διπλασίασαν τις νοσηλείες - Οι εκτιμήσεις των ειδικών

Τουρκία: Σάλος για το μοντέλο που φωτογραφήθηκε με την κοιλιά έξω στο μεγαλύτερο τζαμί της Άγκυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης