Η Anitta επέλεξε για ακόμα μια φορά τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και φρόντισε να μείνει για μεγάλο διάστημα στο νησί.
Η Βραζιλιάνα ποπ σταρ κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και περνάει το καλοκαίρι της με τον Ιταλό σύντροφό της και ηθοποιό, Σάιμον Σουσίνα.
Οι δυο τους είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό, όμως ο έρωτάς τους είναι ολοφάνερος και οι ίδιοι δεν νοιάζονται να τον κρύψουν.
Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό με τη συμμετοχή του στη σειρά ταινιών «365 Μέρες» επέλεξαν την παραλία της Αγίας Άννας για τις βουτιές τους.
Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, το ζευγάρι δεν δίστασε να ανταλλάξει παθιασμένα φιλιά στη θάλασσα και να παίξει με το νερό.
Ο φακός του Mykonos Live Tv τους εντόπισε ενώ απολάμβαναν το μεσημεριανό τους μπάνιο. Φυσικά, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Anitta, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το κορμί της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι