Μπο για Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο: «Δεν είμαι ο Θεός για να συγχωρήσω τίποτα»

Μπο για Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο: «Δεν είμαι ο Θεός για να συγχωρήσω τίποτα»

«Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία, δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα» ανέφερε

mpo
Ο Μπο έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην Καρολίνα Καλύβα και την «προδοσία» της απέναντί του, αφού ενώ ήταν σε σχέση, φλέρταρε με τον Μάριο Πρίαμο, κατά τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

Ο ράπερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» κι αρχικά, η Φελίσια Τσαλαπάτη θέλησε να τον επαινέσει για τη στάση του απέναντι στην πρώην σύντροφό του, μετά από όσα έγιναν.

«Εγώ θέλω να σου πω και μπράβο σου, στο έχω πει κι εκτός νομίζω, δεν είμαι σίγουρη. Δεν είχες προκαλέσει, αλλά παρόλα αυτά, επειδή έτσι το έφερε η κατάσταση και το άλλο πρόσωπο είχε βήμα στην τηλεόραση, ουσιαστικά εκτέθηκες. Σε εκθέσανε κάποιες καταστάσεις, αλλά ήσουν αξιοπρεπέστατος», του είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cunx201aqdsx)

Τότε, ο Μπο της απάντησε: «Το διαχειρίστηκα όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Το καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι το κοινό ξαναθυμήθηκε τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω ότι κέρδισα ή έχασα κάτι. Απλά εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν».

Σε ερώτηση του Φοίβου Παπαδάκη σχετικά με το αν έχει συγχωρήσει την πρώην σύντροφό του, δήλωσε: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία. Δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Ένιωσα ότι πέρασε κάτι και δεν ακούμπησε».


Ειδήσεις σήμερα:

Οχτώ γυναίκες μίλησαν για τον οργασμό τους στον Σταύρο Θεοδωράκη

Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των χούλιγκανς που σκότωσαν τον Μιχάλη - Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους συνεργούς τους

Η «ακτινογραφία» του κυκλώματος με τις παράνομες υιοθεσίες στα Χανιά - Ο «εγκέφαλος», οι ρόλοι και η «ταρίφα» για κάθε παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης