Με μία φωτογραφία της από τα παλιά επέστρεψε η Μαρία Τζομπανάκη στα social media.
Τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Αυγούστου, η «καπετάνισσα» από τη σειρά «Σασμός», μοιράστηκε με τους 80.000 ακολούθους της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο με την ίδια σε αρκετά νεαρή ηλικία, όταν πόζαρε στον φακό του Κλεισθένη Δασκαλάκου, γνωστού φωτογράφου των ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Η φωτογραφία έρχεται από την περίοδο που η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.
«Νιότη μου και να τό ξερα πως θα γυρίσεις πάλι, στο τσίμα τσίμα του γκρεμού θα' σταινα πεντοζάλη ( Ντελικανής)» έγραψε η Μαρία Τζομπανάκη στην ανάρτησή της.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.