Το ζευγάρι είναι γνωστό για την ενεργή του παρουσία στα social media και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην δείξουν στο κοινό τους στιγμές από το ταξίδι τους.
Η Ιωάννα Τούνη έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από τις Μαλδίβες, ενώ αυτή τη φορά, ανάρτησε και μια τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία.
Ειδικότερα, εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πόζαραν μπροστά στην παραλία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ενώ η γνωστή Instagrammer κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο τους.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Τώρα & ΠΑΝΤΑ ❤️🔗 μαμά, μπαμπάς, νούνι».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.