Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στις Μαλδίβες με συνεργάτες, φίλους, αλλά και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο τους, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τις αναρτήσεις της.
Σε ένα από τα Instagram stories που ανέβασε μέσα από το προφίλ της στην πλατφόρμα, η ίδια είπε σε βίντεο, ότι είχαν κανονίσει να δουν ταινία σε κάποια παραλία, αλλά της ζήτησαν 900 ευρώ για εννιά άτομα.
«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουμε διαλέξει, τύπου από το Netflix. Θα πάμε; Θα είναι τα πιο τσάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… Για ταινία παλιά;» ακούγεται να λέει στο Instagram story της, η Ιωάννα Τούνη.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.