Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στις Μαλδίβες με συνεργάτες, φίλους, αλλά και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο τους, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τις αναρτήσεις της.
Σε ένα από τα Instagram stories που ανέβασε μέσα από το προφίλ της στην πλατφόρμα, η ίδια είπε σε βίντεο, ότι είχαν κανονίσει να δουν ταινία σε κάποια παραλία, αλλά της ζήτησαν 900 ευρώ για εννιά άτομα.
«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουμε διαλέξει, τύπου από το Netflix. Θα πάμε; Θα είναι τα πιο τσάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… Για ταινία παλιά;» ακούγεται να λέει στο Instagram story της, η Ιωάννα Τούνη.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.