Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αποκάλυψε πως έφτασε πολλές φορές σε σημείο να φοβηθεί για τη ζωή του.
«Φοβήθηκα πολλές φορές, αλλά δεν ήταν αυτά τα προβλήματα που με χαρακτήρισαν τελικά, στη ζωή μου. Δεν ξέρω, δεν είναι ένα κουτάκι που ανοίγεις και κλείνεις, μπορεί να σε διαμορφώνουν, αλλά να μην το καταλαβαίνεις. Είμαι 57 και ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα στη ζωή. Σίγουρα όλα αυτά γίνονται με κάποιον τρόπο, αλλά τη διαδικασία δεν την καταλαβαίνεις», ανέφερε.
«Ό,τι δεν μας σκοτώνει μάλλον μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό τελικά ισχύει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Τέλος, μίλησε για το πέρασμα του χρόνου κι αποκάλυψε αν τελικά, τον αγχώνει. «Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, ο χρόνος σου δημιουργεί κάποια προβληματάκια. Σίγουρα στις γυναίκες που είναι πιο κοκέτες, αλλά και σε εμάς τους άνδρες», είπε.
«Από την άλλη, ο χρόνος απελευθερώνει τον άνθρωπο λες και όταν είσαι σε μικρή ηλικία, όλα αυτά τα χρόνια που έχεις να ζήσει μπροστά σου, είναι βαρίδια. Όσο τα ζεις, φεύγουν τα βαρίδια και απελευθερώνεσαι. Κακά τα ψέματα, μόνο στην εμφάνιση είναι πρόβλημα», πρόσθεσε κλείνοντας.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.