Η ΕύηΔαέλη ή αλλιώς «Φίφη» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» πέρασε από κάστινγκ για μια επιτυχημένη σειρά, όμως όπως αποκάλυψε, δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο.
Ο λόγος για τη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών», η οποία θα ξεκινήσει ξανά τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok η Εύη Δαέλη, αποκάλυψε πως πέρασε από κάστινγκ για τον δεύτερο κύκλο, όμως δεν τα κατάφερε.
Όπως εξήγησε, η παραγωγή πήρε μια άλλη κοπέλα στη θέση της. Ωστόσο, δήλωσε πως όσο κι αν τη στενοχωρεί αυτό, καταλαβαίνει πως αυτή είναι η φύση της δουλειάς της.
Στο βίντεο που ανάρτησε, ακούγεται να λέει: «Δυστυχώς, δεν με πήραν, πήραν μία άλλη κοπελίτσα. Στενοχωρήθηκα, αλλά από την άλλη έτσι είναι η δουλειά μας, πλέον παίρνουν κατά κύριο λόγο νέα πρόσωπα οπότε το καταλαβαίνω αυτό και χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά να μπουν στον χώρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ψυχοφθόρα η δουλειά μας».
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.