Η Δανάη Μιχαλάκηκάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της.
Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό με τον ρόλο της «Δρόσως» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έφυγε από την Αθήνα και βρίσκεται στη Φολέγανδρο, όπου και θα περάσει κάποιες ημέρες του καλοκαιριού.
Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, ενώ συχνά μοιράζεται υλικό από την καθημερινή της ζωή και την καριέρα της με το κοινό της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή τη φορά, δημοσίευσε ορισμένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη Φολέγανδρο.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το καλοκαίρι για να είναι καλό χρειάζεται: Σεβασμό στον διπλανό, σεβασμό στο περιβάλλον, σεβασμό στην ίδια την αξία του καλοκαιριού☀️».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.