Cardi B: Δεν θ' αντιμετωπίσει κατηγορίες για το μικρόφωνο που πέταξε σε θεατή στη συναυλία της

Cardi B: Δεν θ' αντιμετωπίσει κατηγορίες για το μικρόφωνο που πέταξε σε θεατή στη συναυλία της

Oι δικηγόροι της ράπερ αναφέρουν πως μετά από επικοινωνία τους με τις Αρχές του Λας Βέγκας, το θέμα διευθετήθηκε και δεν θα υπάρξουν αγωγές εις βάρος της

cardi-b__1_
Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος της Cardi B για το περιστατικό με το μικρόφωνο που πέταξε σε θεατή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, οι δικηγόροι της ράπερ αναφέρουν πως μετά από επικοινωνία τους με τις Αρχές του Λας Βέγκας, το θέμα διευθετήθηκε και δεν θα υπάρξουν αγωγές εις βάρος της.


«Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από το Τμήμα Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας ότι ως αποτέλεσμα της έρευνάς τους, δεν θα υπάρξουν κατηγορίες εναντίον της Cardi. Εκ μέρους της, εκτιμούμε την επιμελή και άμεση επίλυση αυτού του ζητήματος από το Τμήμα Μητροπολιτικής Αστυνομίας», αναφέρει η ανακοίνωση της νομικής ομάδας της ράπερ.

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν ένας θεατής, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ράπερ, της πέταξε το ποτό που είχε στο χέρι του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την κάνει έξαλλη και να ανταποδώσει την κίνηση, πετώντας με δύναμη το μικρόφωνό της προς την κατεύθυνσή του.

Το κλιπ άρχισε να κυκλοφορεί το Σάββατο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε γρήγορα viral. Μάλιστα, το μικρόφωνο που πέταξε η Cardi B τώρα δημοπρατείται για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «The Wave», που παρείχε τον εξοπλισμό στη συναυλία, καταχώρησε το μικρόφωνο σε μια αγγελία στο eBay.

Σε αυτή, αναφέρει πως το 100% των εσόδων θα διατεθεί σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις, τη Friendship Circle Las Vegas και την Wounded Warrior Project. Οι προσφορές έχουν φτάσει ήδη τα 30.000 δολάρια, με τη δημοπρασία να λήγει στις 8 Αυγούστου.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Χειμερινός... καύσωνας σε Χιλή και Αργεντινή - Ρεκόρ ζέστης με 37 βαθμούς Κελσίου


Εικόνες ντροπής στο Κτηματολόγιο Αθηνών με ουρές 12 ώρες πριν ανοίξει – Δείτε βίντεο


Ariana Viera: Η 26χρονη Miss Βενεζουέλα σκοτώθηκε σε τροχαίο - Είχε ανεβάσει βίντεο για την κηδεία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης