Τζέσικα Τσαστέιν: Η σειρά «Scenes from a Marriage» την έκανε να απομακρυνθεί από τον κολλητό της, Όσκαρ Άιζακ

Τζέσικα Τσαστέιν: Η σειρά «Scenes from a Marriage» την έκανε να απομακρυνθεί από τον κολλητό της, Όσκαρ Άιζακ

«Η αλήθεια είναι ότι η φιλία μας δεν ήταν πια η ίδια» ανέφερε η ηθοποιός

tzesika-tsastein
Η σειρά «Scenes from a Marriage» οδήγησε την Τζέσικα Τσαστέιν να απομακρυνθεί από τον κολλητό της φίλο, Όσκαρ Άιζακ.

Σε συνέντευξη που έδωσε η ίδια στο Vanity Fair, ανέφερε για τη σειρά: «Ήταν πολύ δύσκολη η σειρά που κάναμε. Τον αγαπώ τον Όσκαρ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φιλία μας δεν ήταν πια η ίδια».

Οι δύο ηθοποιοί είχαν αρκετές ερωτικές σκηνές στη σειρά του HBO, με τα χάδια και τα βλέμματά τους να προκαλούν αντιδράσεις στο κοινό τους, μιας και οι δύο ήταν παντρεμένοι με άλλους, αλλά ο ηλεκτρισμός τους ήταν ξεκάθαρος.

Κλείσιμο
«Θα είμαστε μια χαρά στο μέλλον, αλλά μετά από όλο αυτό, ήθελα χώρο να αναπνεύσω. Υπήρξαν πολλά "σ' αγαπώ" και "σε μισώ" στη σειρά. Υπάρχουν πολύ δυνατά συναισθήματα σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω, αλλά προτιμώ να ζω με ηρεμία στο σπίτι μου. Δεν χρειάζεται να βασανίζομαι», δήλωσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Τζέσικα Τσαστέιν σχολίασε τη μαζική απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Χόλιγουντ. «Νομίζω ότι τα συμβόλαια δεν είναι καθόλου δίκαια και δεν μιλάω για τον εαυτό μου. Είμαι σε μια θέση που μπορώ να ζήσω την οικογένειά μου, αλλά πολλοί ηθοποιοί δεν μπορούν. Πρέπει να ενωθούμε όλοι και να το κάνουμε μέχρι να αλλάξουν οι συνθήκες. Από ό,τι έχω ακούσει, θα είναι μια μάχη που θα κρατήσει καιρό», τόνισε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης