Σίντι Κρόφορντ: Θυμάται την τολμηρή φωτογράφηση που έκανε πριν 30 χρόνια με την Κ. Ντ. Λανγκ

Σίντι Κρόφορντ: Θυμάται την τολμηρή φωτογράφηση που έκανε πριν 30 χρόνια με την Κ. Ντ. Λανγκ

Ξανά στο προσκήνιο το viral εξώφυλλο του Vanity Fair με την τραγουδίστρια καθισμένη σε καρέκλα κουρέα και την Κρόφορντ να την πολιορκεί, μέσα σε ένα μαύρο κορμάκι

krofornt_vanirytfair38
Η Σίντι Κρόφορντ κάνει πολλές αναδρομές στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα 80s και τα 90s, όταν ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.

Πολλές από τις φωτογραφήσεις που έκανε θεωρήθηκαν αρκετά τολμηρές για την εποχή και στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η ίδια αναπολεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες δουλειές της.

Η 57χρονη σήμερα Κρόφορντ και η Κ. Ντ. Λανγκ είχαν γίνει το θέμα συζήτησης στον Τύπο παγκοσμίως πριν από 30 χρόνια, όταν έκαναν μαζί μια σέξι φωτογράφηση για το Vanity Fair. Οι δυο γυναίκες πόζαραν αισθησιακά. Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με ανδρικά ρούχα καθισμένη σε καρέκλα κουρέα με αφρό στο πρόσωπο και η Κρόφορντ στέκεται από πάνω της και την πολιορκεί, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι.

Δείτε την ανάρτηση τις φωτογραφίες
364944127_1336623490268296_2040866356843715926_n

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό ήταν (ωχ) πριν από 30 χρόνια! Μου άρεσε που συμπεριλήφθηκα στο εξώφυλλο του Vanity Fair που φωτογραφήθηκε από τον Χερμπ Μπριτς. Ο Χερμπ μου τηλεφώνησε το προηγούμενο βράδυ για να δει αν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή τη φωτογράφιση, η οποία θεωρήθηκε λίγο τολμηρή εκείνη την εποχή, αμφισβητώντας τα στερεότυπα των φύλων. Εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου εξώφυλλα, είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτό» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το εξώφυλλο αυτό κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 1993 και αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα εξώφυλλα του Vanity Fair που πουλήθηκε περισσότερο, όπως ανέφερε και η Κ. Ντ. Λανγκ με τη σειρά της στο δικό της Instagram προφίλ.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης