Ένα ατύχημα είχε η Μπέσσυ Αργυράκη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.
Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στη «Γιορτή του Τρύγου» και ανέβηκε στη σκηνή για να διασκεδάσει τον κόσμο με τις επιτυχίες της.
Ωστόσο, την ώρα που πλησίασε προς το κοινό που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή, η Μπέσσυ Αργυράκη σκόνταψε στο ηχείο και έπεσε από την εξέδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέδρα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με την τραγουδίστρια να πέφτει στο κενό και να τραυματίζεται στο μέτωπο. Ωστόσο, είναι καλά στην υγεία της.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race