Λίαμ Πέιν για την περίοδο που ήταν μέλος των «One Direction»: «Μου άφησε πολλές πληγές»

Λίαμ Πέιν για την περίοδο που ήταν μέλος των «One Direction»: «Μου άφησε πολλές πληγές»

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε τον προηγούμενο μήνα κλεισμένος σε μια κλινική ευεξίας στη Λουιζιάνα, στην προσπάθειά του να επουλώσει τα τραύματά του

liam-pein
Ο Λίαμ Πέιν έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις «πληγές» που του άφησε η περίοδος που ήταν μέλος του συγκροτήματος «One Direction».

Ο 29χρονος τραγουδιστής μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του «W Radio» της Κολομβίας και εξήγησε πως πέρασε πολύ δύσκολα, προσπαθώντας να διαχειριστεί την ξαφνική δημοσιότητα που του χάρισε η συμμετοχή του στο συγκρότημα, δίπλα στους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Λούις Τόμλισον και Νίαλ Χόραν.

«Δεν ήξερα πραγματικά σε τι έμπλεκα. Ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά στα 14 μου και ήμουν πολύ τυχερός, γιατί από τη μία ήταν εξαιρετικό αυτό που συνέβη, αλλά νομίζω ότι μου άφησε πολλές πληγές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να ξεφορτώσεις από πάνω σου κάθε βάρος, πριν ξεκινήσεις αυτή τη δουλειά. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτή τη διαδρομή, εδώ που βρίσκομαι τώρα, αλλά έχω καταλάβει γιατί κατέληξα εδώ», συμπλήρωσε.


Όπως εξήγησε στη συνέχεια, σκοπός του είναι να μιλά πλέον, ανοιχτά για όλα όσα αφορούν την πορεία του στη μουσική, καθώς μόνο έτσι, θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που έχουν τα ίδια όνειρα με εκείνον.

«Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον που είναι στη θέση μου, όχι από πλευρά φήμης, αλλά από όσα μου συνέβησαν, τότε αυτό θα ήταν το όνειρο της ζωής μου. Είναι μια υπέροχη ζωή και τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα μου δόθηκαν, αλλά σίγουρα υπήρξαν στιγμές που δεν θα ήθελα να έχω περάσει», εξηγεί.

«Πρέπει να έχεις τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σου την κατάλληλη στιγμή κι ήμουν τυχερός, γιατί είχα ανθρώπους να με προσέχουν, όταν ήμουν στη χειρότερή μου φάση. Αυτό με βοήθησε να πάρω τη δύναμη που χρειαζόμουν. Δεν είναι όμως, όλοι τόσο τυχεροί, οπότε είμαι διπλά ευγνώμων που βρίσκομαι στην άλλη πλευρά τώρα κι έχω κάτι να πω που μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως πέρασε τον προηγούμενο μήνα κλεισμένος σε μια κλινική ευεξίας στη Λουιζιάνα, στην προσπάθειά του να επουλώσει μερικές από τις πληγές που είχε από την περίοδο που βρισκόταν στην κορυφή μαζί με τους One Direction.

«Υπάρχει ένα σημείο που φτάνεις στον πάτο και συνειδητοποιείς ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, καθώς ό,τι κι αν κάνεις αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί για σένα. Ήμουν σε κακή κατάσταση μέχρι εκείνο το σημείο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Αφού δεν φύγαμε από εκεί με χολέρα τυχεροί είμαστε», λέει συνοδός παιδιού ΑμέΑ στην κατασκήνωση της Μπούκας

Οι νέες κατηγορίες κατά του Τραμπ που «πυροδότησε με ψέματα την εισβολή στο Καπιτώλιο» - Τι ποινές αντιμετωπίζει

Ζήσαμε τον θερμότερο Ιούλιο της τελευταίας 14ετίας στην κεντρική και νότια Ελλάδα - Τα στοιχεία για την Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης