Σοφία Βεργκάρα: Ζητά από τον Τζόε Μανγκανιέλο να σεβαστεί το προγαμιαίο συμβόλαιο

Σοφία Βεργκάρα: Ζητά από τον Τζόε Μανγκανιέλο να σεβαστεί το προγαμιαίο συμβόλαιο

Η ηθοποιός ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να της επιτραπεί να κρατήσει τα κοσμήματα, τα έργα τέχνης και «άλλα προσωπικά αντικείμενα»

vergara
Η Σοφία Βεργκάρα ζητά από τον Τζόε Μανγκανιέλο να σεβαστεί και να τηρήσει τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει.

Η 51χρονη ηθοποιός υπέβαλε το αίτημα αυτό σε νέα κατάθεση, ενώ ζητά επίσης να μπορέσει να διατηρήσει τα τρέχοντα περιουσιακά της στοιχεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Η τελευταία νομική εξέλιξη για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έρχεται μετά από πληροφορίες ότι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για το ζευγάρι ήταν η επιθυμία του ηθοποιού να αποκτήσει παιδιά.

Κλείσιμο
Ο Μανγκανιέλο είχε προηγουμένως επικαλεστεί «αγεφύρωτες διαφορές» όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού. Την ίδια ακριβώς εξήγηση είχε δώσει και Σοφία Βεργκάρα.
vergara_-_mangianelo


Η ηθοποιός ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να της επιτραπεί να κρατήσει τα κοσμήματα, τα έργα τέχνης και «άλλα προσωπικά αντικείμενα», τα οποία η ίδια θεωρεί περιουσιακά στοιχεία.

Η Βεργκάρα έχει επίσης πει ότι θα πρέπει να διατηρήσει όλα τα εισοδήματά της από την περίοδο πριν από τον γάμο της με τον Μανγακνιέλο, καθώς και κάθε εισόδημα από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι.

Ενώ τα χρήματα και τα υπάρχοντα του ζευγαριού θα είναι εύκολο να μοιραστούν, ειδικά αν ο Μανγκανιέλο επιλέξει να σεβαστεί το προγαμιαίο συμβόλαιο, είναι λιγότερο σαφές τι θα συμβεί με το αγαπημένο τους σκυλάκι, Bubbles.

«Έχουν ακόμα μερικά θέματα να λύσουν, όπως την επιμέλεια του σκύλου τους, της Bubbles» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και συνέχισε: «Η Σοφία ελπίζει ότι μπορούν να προχωρήσουν με ήρεμο και δίκαιο τρόπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ίσόβια στην «Doomsday Mom» για τον φόνο των δύο παιδιών της - «Μου μιλάνε από τον παράδεισο» λέει

Γαλάζια «πανστρατιά» για την εκλογή του Χαρδαλιά - «Όπισθεν» Πατούλη με το βλέμμα στο μέλλον


Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων - Γρίφος η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης