Σοφία Βεργκάρα: Ασφυκτιούσε στον γάμο της - «Ο Τζο ένιωσε ότι απειλείται από την επιτυχία της» λένε φίλοι της

Σοφία Βεργκάρα: Ασφυκτιούσε στον γάμο της - «Ο Τζο ένιωσε ότι απειλείται από την επιτυχία της» λένε φίλοι της

«Η Σοφία ήταν πάντα εκεί να φροντίζει τον Τζο» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της

sofia-vergara__2_
Την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου ανακοίνωσαν η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο, πριν μερικές μέρες.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τον χωρισμό του σε μια κοινή δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα PageSix, στην οποία αναφέρει: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Αν και δεν έχουν ακόμη μοιραστεί τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους είπε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται: «Η Σοφία και ο Τζο έχουν απομακρυνθεί εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Άλλες πηγές από το περιβάλλον τους μίλησαν για διαφωνίες του ζευγαριού στο ζήτημα ενός παιδιού. Μάλιστα, ισχυρίστηκαν πως ο ηθοποιός ήταν εκείνος που επιθυμούσε να κάνει ένα παιδί, με τη Σοφία Βεργκάρα, η οποία έχει ήδη έναν γιο, τον 30χρονο Μανόλο, να αρνείται πεισματικά.

Κλείσιμο
Φίλοι της σταρ δήλωσαν με τη σειρά τους στην PageSix, πως η Σοφία Βεργκάρα αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη ζωή της στο έπακρον, αφού πριν «ασφυκτιούσε στον γάμο της».

«Η Σοφία απολαμβάνει τη ζωή της. Περνάει επιτέλους χρόνο με τους φίλους της, μετά από μία σχέση, στην οποία ασφυκτιούσε, με έναν σύζυγο που ήταν ελάχιστα υποστηρικτικός», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της.

Παρακάτω συνεχίζει λέγοντας: «Η Σοφία ήταν πάντα εκεί να φροντίζει τον Τζο, ενώ η καριέρα του δεν ήταν ποτέ εκείνη που ήταν, όταν γνωρίστηκαν. Νομίζω πως ένιωσε ότι απειλείται από την επιτυχία της και τη χαρά της για τη ζωή».

Το προγαμιαίο συμβόλαιο

Και οι δύο διασημότητες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για έναν φιλικό χωρισμό, αλλά τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση, δεδομένου ότι διακυβεύονται 100 εκατομμύρια δολάρια σε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν πριν από χρόνια.

Πριν από τον γάμο τους, οι δύο ηθοποιοί συμφώνησαν αμοιβαία σε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο για την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων σε περίπτωση διαζυγίου. Τον Μάιο, η Βεργκάρα επιβεβαίωσε αυτή τη συμφωνία στο «The Howard Stern Show». Σύμφωνα με τον δικηγόρο διαζυγίου Frederic J. Siegel, το πιθανό αποτέλεσμα θα είναι ότι κάθε συμβαλλόμενο μέρος θα διατηρήσει ό,τι κατέχει και έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Το βασικό ερώτημα που τίθεται όμως είναι: ποια είναι η ατομική τους καθαρή αξία; Η περιουσία της Σοφία Βεργκάρα ξεπερνάει εκείνη του Τζο Μανγκανιέλο, με εκτιμώμενη καθαρή αξία περίπου 180 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων του.


Μια άλλη πτυχή που πρέπει να εξεταστεί είναι η συζυγική τους περιουσία, καθώς το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο Μπέβερλι Χιλς το 2015. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ακίνητο ανήκει στην Κολομβιανή ηθοποιό, αλλά η αβεβαιότητα περιβάλλει το σημερινό καθεστώς ιδιοκτησίας και τους όρους αγοράς του, δεδομένου ότι είχε καταχωρηθεί προς πώληση.

Εκτός από τα οικονομικά ζητήματα, μένει να καθοριστεί και η τύχη του αγαπημένου τους τσιουάουα, καθώς είχαν υιοθετήσει μαζί το σκυλάκι.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Βουλή: Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τις πυρκαγιές, θα αποζημιώσουμε αυτούς που επλήγησαν

Φωτιά στο Γεννάδι Ρόδου: Προσπαθούν να «κόψουν» την πυρκαγιά - «Έχει περάσει τον δρόμο», δείτε βίντεο

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Μετά τον καύσωνα έρχονται μπουρίνια και «βουτιά» 8 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης