Σάρον Στόουν για Πολ Ρούμπενς: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων»

Σάρον Στόουν για Πολ Ρούμπενς: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Χολιγουντιανή σταρ για τον θάνατο του ηθοποιού και καλού της φίλου

saron-stooun
Ο Paul Reubens έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Ήταν γνωστός και ως Pee-wee Herman κι είχε βασική θέση για δεκαετίες στην αμερικανική τηλεόραση με κοινό, κυρίως παιδιά.

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή οι δικοί του άνθρωποι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram.

Όπως αποκάλυψαν, ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έδινε «μάχη» με τον καρκίνο.

«Παρακαλώ δεχτείτε τη συγγνώμη μου που δεν δημοσιοποίησα αυτό που αντιμετώπιζα τα τελευταία έξι χρόνια. Πάντα ένιωθα τεράστια αγάπη και σεβασμό από τους φίλους, τους θαυμαστές και τους υποστηρικτές μου. Σας αγάπησα όλους τόσο πολύ και απόλαυσα να φτιάχνω τέχνη για εσάς» γράφει η πρώτη ανακοίνωση.

Σε δεύτερη ανάρτηση, αναφέρεται: «Χθες το βράδυ αποχαιρετήσαμε τον Paul Reubens, έναν εμβληματικό Αμερικανό ηθοποιό, κωμικό, συγγραφέα και παραγωγό, του οποίου ο αγαπημένος χαρακτήρας Pee-wee Herman ενθουσίασε γενιές παιδιών και ενηλίκων με τη θετικότητα, την ιδιοτροπία και την πίστη του στη σημασία της καλοσύνης. Ο Paul πολέμησε γενναία και μακριά από τη δημοσιότητα τον καρκίνο για χρόνια με σήμα κατατεθέν του, την επιμονή και το πνεύμα του. Ένα χαρισματικό ταλέντο, θα μείνει για πάντα στο πάνθεον της κωμωδίας και στις καρδιές μας ως ένας πολύτιμος φίλος και άνθρωπος με αξιοσημείωτο χαρακτήρα και γενναιοδωρία πνεύματος».

Κλείσιμο

Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του φίλου της, η Σάρον Στόουν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και τόνισε πόσο σημαντικός άνθρωπος ήταν για εκείνη, ενώ παραδέχτηκε πως «θα είναι για πάντα ευγνώμων» για τη φιλία που μοιράστηκαν.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ο Paul Reubens ήταν ο αγαπητός μου φίλος. Αυτός και η οικογένειά του είναι όλοι διανοούμενοι γίγαντες, που έχουν δώσει πολλά στη χώρα μας. Υπήρξαν στιγμές που o Paul παρεξηγήθηκε ή δέχτηκε επίθεση από εκείνους που δεν ήταν τόσο γενναίοι ή δοτικοί σε αυτόν τον κόσμο. Παρόλα αυτά συνέχισε να είναι χαρούμενος και γενναιόδωρος και καλός. Ο Paul Reubens ήταν ένα παράδειγμα αγάπης & ευπρέπειας. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την πολύτιμη και τρυφερή φιλία του. Τα συλλυπητήρια μου σε φίλους & οικογένεια🤍».

Δείτε την ανάρτηση:



Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο ρεύμα καίει το κλιματιστικό μας και σε πόσα ευρώ «μεταφράζεται» η χρήση του


Άνδρας πέταξε μεταλλικό βραστήρα στο κεφάλι της συζύγου του - «Ήταν η κακιά στιγμή», είπε η 32χρονη


Έφυγε στα 25 του λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του ο ηθοποιός του «Euphoria» Άνγκους Κλάουντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης