Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αφαίρεσε το δυσάρεστο περιεχόμενο για τη μητέρα και την αδελφή της από την επερχόμενη αυτοβιογραφία της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αφαίρεσε το δυσάρεστο περιεχόμενο για τη μητέρα και την αδελφή της από την επερχόμενη αυτοβιογραφία της

Η διάσημη τραγουδίστρια συμφιλιώθηκε πρόσφατα με τις δύο γυναίκες μετά από προβλήματα που είχαν για πολλά χρόνια

britney_spears__1_
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφαίρεσε ένα πλήθος δυσάρεστου περιεχομένου για τη μητέρα της Λιν και την αδελφή της Τζέιμι Λιν από τα απομνημονεύματά της, «The Woman In Me», αφού συμφιλιώθηκε με τα μέλη της οικογένειάς της λίγους μήνες πριν από την έκδοση του βιβλίου.

Σύμφωνα με μια πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στην 41χρονη ποπ σταρ, η Σπίαρς είχε αρχικά ξεσπάσει στο βιβλίο της για τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της οικογένειάς της χειρίστηκαν την 13χρονη κηδεμονία της.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, «τα άφησε όλα αυτά να περάσουν» και πήρε την απόφαση να αφαιρέσει τα πιο σκληρά αποσπάσματα από τα απομνημονεύματά της, με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσουν να «θεραπεύσει» τη σχέση της με τη μητέρα και την αδελφή της.

«Η Μπρίτνεϊ δεν ζήτησε από τη Λιν ή την Τζέιμι Λιν να αφαιρέσει κάποια από τα άσχημα πράγματα που είχε γράψει γι' αυτές. Ήταν δική της επιλογή να το κάνει αυτό», αποκάλυψε η πηγή στη DailyMail.

Η ποπ σταρ απελευθερώθηκε από την 13ετή κηδεμονία της τον Νοέμβριο του 2021 και όταν άρχισε να γράφει το βιβλίο της, αυτό το κοντινό πρόσωπο στην τραγουδίστρια είπε ότι εξακολουθούσε να έχει δυσάρεστα συναισθήματα προς την οικογένειά της για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν απέναντί της εκείνο το διάστημα.

«Όταν γράφτηκε [το βιβλίο], η Μπρίτνεϊ δεν είχε επαφή με [τη Λιν και την Τζέιμι Λιν]», εξήγησε η πηγή. «Ήταν θυμωμένη, απελπισμένη για απαντήσεις και μόλις είχε βγει από 13 χρόνια κόλασης ζωής. Δεν καταλάβαινε γιατί δεν την έσωσαν», πρόσθεσε.

«Αλλά από τότε τα άφησε όλα αυτά να περάσουν. Θεραπεύεται, και η μητέρα και η αδελφή της τη βοηθούν και θεραπεύονται και αυτές επίσης. Η σχέση της με την Τζέιμι Λιν είναι η καλύτερη που υπήρξε ποτέ», είπε στη συνέχεια. 

Κλείσιμο
Για τον σκοπό αυτό, η Σπίαρς έχει έρθει ακόμη και σε συμφωνία με τη μικρότερη αδελφή της να μην κατηγορεί η μία την άλλη και να μην μπλέκουν σε δημόσιους καυγάδες.
«Η Μπρίτνεϊ και η Τζέιμι Λιν έκαναν μια συμφωνία να μην ρίχνουν το φταίξιμο η μίας στην άλλη», μοιράστηκε η πηγή. «Δεν θα υπάρξουν άλλα βιβλία μετά από αυτό».

Η ταραχώδης σχέση της Σπίαρς με τη μικρότερη αδελφή της Τζέιμι Λιν, η οποία έγινε χειρότερη έπειτα τις καυστικές κατηγορίες που έκανε η Τζέιμι Λιν στο βιβλίο της του 2022, «Things I Should Have Said], είναι «η καλύτερη που υπήρξε ποτέ», υποστήριξε η πηγή.

Οι δυο τους συμφιλιώθηκαν πριν από αρκετές εβδομάδες στο πλατό της ταινίας «Zoey 102» της αδελφής της τραγουδίστριας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σινέντ Ο' Κόνορ: Η τραγική ηρωίδα της σύγχρονης μουσικής που έφυγε στα 56 της


Βίντεο: Ράγισαν καρδιές στην τελετή στο Πεντάγωνο προς τιμήν των δύο πιλότων του Canadair

Κορίτσι στην Αριζόνα που χάθηκε το 2019 βρέθηκε το 2023: «Θαύματα γίνονται», είπε η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης