Φοίβος Παπαδάκης για τον πατέρα του: «Ποιος να συγκριθεί μαζί του;»

Φοίβος Παπαδάκης για τον πατέρα του: «Ποιος να συγκριθεί μαζί του;»

«Για μένα είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης» δήλωσε

foivos_-_giorgos_-_papadakis
Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε για τη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN στην οποία συμμετέχει, για τον Γιώργο Παπάκη, τον πατέρα του, και για το θέμα της σύγκρισης μαζί του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «My Tv» όπου απάντησε σε όλα αυτά.

Σε έρωτηση για το αν φοβήθηκε ποτέ τη σύγκριση με τον πατέρα του, ο Φοίβος Παπαδάκης ανέφερε: «Από τότε που μπήκα στον χώρο της δημοσιογραφίας, έβγαλα από μέσα μου το θέμα της σύγκρισης με τον πατέρα μου. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας και μοναδικός. Για μένα είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης με την μακροβιότερη πρωινή εκπομπή. Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση. Επομένως, ποιος να συγκριθεί μαζί του; Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς. Έχω αποβάλει αυτό το άγχος από μέσα μου, το αφήνω για άλλους. Όποιος θέλει να με συγκρίνει με τον πατέρα μου έχει κάθε δικαίωμα, αλλά εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».
202109241137430_4998_FIVOS_PAPADAKIS_GIORGOS_PAPADAKIS_23092021__1__2


Σχετικά με το τι θαυμάζει στον πατέρα του ως άνθρωπο και ως επαγγελματία δημοσιογράφο, απάντησε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω αυτόν τον πατέρα, διότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα καλή επικοινωνία με τα παιδιά του. Μας έχει μάθει να πατάμε στα πόδια μας και ότι κάνουμε να το κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός που είμαι γιος του. Πολλές φορές μπορεί να θέλω να ψάξω ένα θέμα δημοσιογραφικά και εκείνος – ενώ έχει πολλές επαφές – μου λέει: "Ψαξ' το μόνος σου". Μπορεί αυτό στιγμιαία να με νευριάζει γιατί χάνω χρόνο, παρ’ όλα αυτά το εκτιμώ. Είναι σημαντικό να έχεις γονείς που σε μεγαλώνουν μαθαίνοντας σε να πατάς στα πόδια σου».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στην Κηφισιά - Καλύτερη η εικόνα στο μέτωπο, δείτε βίντεο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη - Σε 2 μήνες το πόρισμα για τη συντριβή του Canadair

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης