Tη συγκίνησή της εξέφρασε η Μαντώ Γαστεράτουγια τη βάφτιση της κόρης της.
Η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για την ίδια και τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, αφού βάφτισαν την 11 μηνών κόρη τους, Κυβέλη. Νονά ήταν η καλή της φίλη, Ζωή Κρονάκη, μαζί με τον σύζυγό της.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», η Μαντώ Γαστεράτου είπε: «Ήμουν τόσο αγχωμένη. Δεν το περίμενα. Έχει πολλή ζέστη και φοβόμουν για τους ανθρώπους, το μωρό, αλλά όλα καλά. Τόσο κλάμα, ούτε στον γάμο μου. Δεν ξέρω γιατί έτσι».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuaai8lys8g1)
Για το όνομα που επέλεξαν για την κόρη τους, δήλωσε: «Μας άρεσε πάρα πολύ το όνομα Κυβέλη, για αυτό το επιλέξαμε. Είναι πολύ μελωδικό και ηχεί πολύ όμορφα στα αυτιά μου. Μου λέει ο άνδρας της Ζωής, ο Τάσος, που είναι νονός κι αυτός "θα πω Νεφέλη". Του λέω "θα πεις Κυβέλη, γιατί θα γίνουμε από δύο χωριά". Εντάξει, όλα πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ. Το μωράκι δεν έκλαψε. Τι να κλάψει; Είχε τους καλύτερους νονούς. Τη βουτήξαμε και δροσίστηκε λίγο».
Τέλος, μίλησε στην κάμερα η νονά της νεοφώτιστης, Ζωή Κρονάκη. «Το βαφτίσαμε το μωράκι, σήμερα στους καύσωνες. Έγινε και αυτό, τελείωσε. Είναι ένα μωράκι υπέροχο, ήρεμο, χαρισματικό. Το ένιωσα πάρα πολύ το μυστήριο. Δεν σταματήσαμε να κλαίμε σε αυτό το μυστήριο. Νιώθω πολύ χαρούμενη που είμαι η νονά της Κυβέλης», είπε κλείνοντας.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας