Φωτιά στη Ρόδο: Με τρεμάμενη φωνή στον «αέρα» ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου - «Αυτό δεν το έχω ξαναδεί»

Φωτιά στη Ρόδο: Με τρεμάμενη φωνή στον «αέρα» ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου - «Αυτό δεν το έχω ξαναδεί»

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή του ο πυροσβέστης που επιχειρεί στην κατάσβεση των μετώπων - «Οι πυροσβέστες έχουν δυο και τρεις μέρες να πάνε σπίτι τους» τόνισε

purosvestis_rodos398
Στη Ρόδο δίνεται η πιο σκληρή μάχη αυτή τη στιγμή με τις φωτιές να μαίνονται κατά μήκος του νησιού. Ο Τριαντάφυλλος έδειξε με φωτογραφία στο Instagram την προσπάθεια του ξάδερφού του που είναι πυροσβέστης και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρει τη βοήθειά του στην κατάσβεση.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον τηλεοπτικό αέρα μέσω της εκπομπής που συμμετέχει «Καλοκαίρι Yes» με τον συγγενή του, Παναγιώτη, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή του μιλώντας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν τόσο συνάδελφοί του, όσο και εθελοντές. 

Μιλώντας με απευθείας σύνδεση από το νησί, ο πυροσβέστης είπε:

«Δίνουμε κάθε λεπτό μάχη. Λείπω από το σπίτι από το Σάββατο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μου. Συγγνώμη για τη φωνή μου. Το μέτωπο είναι τεράστιο. Πού να πρωτοπάει η Πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες έχουν δυο και τρεις μέρες να πάνε σπίτι τους. Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές.

Με τη φωτιά δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Ακούστηκε ότι πιάστηκαν κάποιοι με γκαζάκια αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
 Θέλω να δώσω κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους. Συγχαρητήρια και υπομονή στις οικογένειές μας». 

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cua844coxvn5)


Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, o Τριαντάφυλλος που κατάγεται από το νησί, ανέβασε στα social media φωτογραφία με τον πυροσβέστη ξάδερφό του, Παναγιώτη, από τη στιγμή που προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά.

«Εδώ βλέπετε τον ξάδερφο μου τον Παναγιωτη @sotirioupanagiotis χωρίς φόβο με παθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο στο χωριό μου Απόλλωνα και παλεύει ακόμα ένας ήρωας όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί όλοι οι εθελοντές όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες» έγραψε στη λεζάντα, ο τραγουδιστής.
Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Σπίτι με θέα στον Λευκό Οίκο και διαχειρίστρια τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά - Δείτε τα έγγραφα

Πώς έπεσε η γέφυρα στην Πάτρα που σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους οκτώ


Ρόδος: Οργισμένοι οι Βρετανοί με ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές - 'Επαινοι για εθελοντές, στρατό και ντόπιους



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης