Η ΕΡΤ κυκλοφόρησε τα νέα teasers των τηλεοπτικών σειρών της

Η ΕΡΤ κυκλοφόρησε τα νέα teasers των τηλεοπτικών σειρών της

Άλλα ατμοσφαιρικά, άλλα με μυστήριο και άλλα με... χιούμορ, δίνουν μια πρώτη γεύση από αυτά που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές

ert-seires
Η ΕΡΤ κυκλοφόρησε τα νέα teasers των τηλεοπτικών σειρών, που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Άλλα ατμοσφαιρικά, άλλα με μυστήριο και άλλα με... χιούμορ, δίνουν μια πρώτη γεύση από αυτά που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Η παραλία
Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά «Η παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1 για να μας καθηλώσει.

Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών «Η παραλία» μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης. Εκεί, κάτω από τη σκιά των μοναδικών βράχων, μυστήριο, έρωτας και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό. Τα όνειρα και οι εφιάλτες των πρωταγωνιστών βγαίνουν στην επιφάνεια. Πόσα σκοτεινά μυστικά μπορεί να κρατήσει η παραλία της ανεμελιάς;
Κλείσιμο
Η Παραλία |  Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα | ΕΡΤ

Κάνε ότι κοιμάσαι

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1, ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική.

Η σειρά που καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό, στον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, επιστρέφει με τον Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.
Κάνε Ότι Κοιμάσαι ΙΙ | Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα | ΕΡΤ

Ο όρκος ΙΙ
«Ο όρκος ΙΙ», η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια, ακόμη πιο συναρπαστική!

Με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η σειρά θα μας οδηγήσει, και τη νέα τηλεοπτική χρονιά, σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής.
O Όρκος ΙΙ - Β' Κύκλος | Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα | ΕΡΤ

Τρίτος όροφος
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «Τρίτος όροφος», σε σενάριο-σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές και πρωταγωνιστές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης και αισιοδοξίας, γέλια και χαμόγελα.

Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), έρχονται στην ΕΡΤ1 για να μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να μας χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.
Τρίτος Όροφος | Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα | ΕΡΤ


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αστυνομικοί βρήκαν το λάθος του «χασάπη» που τεμάχισε το πτώμα του Ασιάτη στην Κρήτη


Θρίλερ στη Μενεμένη: Το «παιδεραστής» με το αίμα του 64χρονου και η ομολογία άλλων 2 φόνων από τον 29χρονο

Ζευγάρι στο Τέξας απήγαγε 18χρονη: Την κρατούσαν αλυσοδεμένη στο κρεβάτι και την βίαζαν για εβδομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης