Elite: Η τηλεοπτική σειρά ανανεώθηκε για όγδοη σεζόν από το Netflix

Elite: Η τηλεοπτική σειρά ανανεώθηκε για όγδοη σεζόν από το Netflix

Το δίκτυο ανακοίνωσε το νέο καστ αλλά και την επιστροφή μιας αγαπητής ηθοποιού

elite-season_8
Η ισπανική σειρά του Netflix, «Elite», πρόκειται να επιστρέψει για όγδοη σεζόν, φέρνοντας περισσότερες συναρπαστικές ιστορίες και δράματα στις οθόνες.

Η streaming υπηρεσία αποκάλυψε επίσης μερικές νέες προσθήκες στο καστ. Στη σειρά εντάσσονται οι Ane Rot και Nuno Gallego, δύο πολλά υποσχόμενα ταλέντα, που θα φέρουν όπως αναφέρεται, τη μοναδική τους γοητεία στη σειρά. Επιπλέον, η αγαπημένη Mina el Hammani, η οποία είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στις τρεις πρώτες σεζόν, κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της ως Nadia. Η παραγωγή των νέων επεισοδίων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Κλείσιμο
Το «Elite» περιστρέφεται γύρω από τη ζωή των μαθητών του Las Encinas, ενός διάσημου λυκείου. Το δράμα περιστρέφεται γύρω από τις περίπλοκες σχέσεις μεταξύ τριών μαθητών από ταπεινό περιβάλλον, που γίνονται δεκτοί μέσω ενός προγράμματος υποτροφιών, και των εύπορων συμμαθητών τους.

Σε επίσημο δελτίο Τύπου, το Netflix ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Αύγουστο. Αυτή τη φορά, τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβουν οι Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares και Elena Trapé, οι οποίοι πρόκειται να μεταφέρουν το δημιουργικό τους όραμα στους διαδρόμους του Las Encinas.

Η όγδοη σεζόν του «Elite» είναι το πνευματικό παιδί των Carlos Montero και Jaime Vaca. Ανάμεσα στα φρέσκα πρόσωπα που θα κοσμήσουν τη μικρή οθόνη είναι η Ane Rot, γνωστή για τη δουλειά της στο «Killer Book Club» και ο Nuno Gallego, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει το κοινό με το «UPA Next». Επιπλέον, οι θεατές θα δουν τη Mina el Hammani να επαναλαμβάνει το ρόλο της ως Nadia, έναν χαρακτήρα που αγαπήθηκε από τους φαν.

Η ημερομηνία πρεμιέρας της όγδοης σεζόν του «Elite», θα ανακοινωθεί σε λίγες εβδομάδες.
Elite_nadia
H Mina el Hammani θα επαναλαμβάνει το ρόλο της ως Nadia
Η έβδομη σεζόν του «Elite» θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου
Το δίκτυο είχε κυκλοφορήσει ένα σχετικό βίντεο με τους χαρακτήρες του έβδομου κύκλου, όπου ανακοινώνεται η ημερομηνία. Στο βίντεο πέφτουν από τον ουρανό στο έδαφος, όπου, όλοι αρχίζουν να φιλιούνται μεταξύ τους. Στη συνέχεια, σε μια σκηνή που μοιάζει με σκηνή από την επερχόμενη σεζόν, η Isadora χαϊδεύει τον Dídac και ρωτάει: “Νιώθεις ότι ζούμε πραγματικά ή απλά υπάρχουμε;”.

Η έβδομη σεζόν θα καλωσορίσει πίσω τον αρχικό πρωταγωνιστή της σειράς Omar Ayuso, ο οποίος υποδύθηκε τον Omar κατά τη διάρκεια των πέντε πρώτων σεζόν της σειράς.

Δείτε το βίντεο

Elite: Season 7 | Date Announcement | Netflix

Οι τηλεθεατές θα δουν επίσης περισσότερο την ερωμένη του Nico, τη Sonia (Nadia Al Saidi), η οποία επανεμφανίστηκε την προηγούμενη σεζόν.

Μαζί τους θα είναι οι νέες προσθήκες Mirela Balic (Zorras), Fernando Líndez (SKAM), Gleb Abrosimov, Iván Mendes (Estoy vivo), Alejandro Albarracín (+ de 100 mentiras) και Maribel Verdú (Now & Then), καθώς και η τρίγλωσση τραγουδίστρια Anitta. Παράλληλα, ο Leo Sbaraglia θα υποδυθεί τον πατέρα της Isadora, όπως είχε αποκαλύψει προηγουμένως ο λογαριασμός της σειράς στο Instagram.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι αστυνομικοί βρήκαν το λάθος του «χασάπη» που τεμάχισε το πτώμα του Ασιάτη στην Κρήτη


Θρίλερ στη Μενεμένη: Το «παιδεραστής» με το αίμα του 64χρονου και η ομολογία άλλων 2 φόνων από τον 29χρονο

Ζευγάρι στο Τέξας απήγαγε 18χρονη: Την κρατούσαν αλυσοδεμένη στο κρεβάτι και την βίαζαν για εβδομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης