Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν δίναμε τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν δίναμε τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης»

«Αν ρωτάς εμένα προσωπικά θα προτιμούσα να είχε νούμερα τηλεθέασης για να ξέρουμε πάνω - κάτω πώς να κινηθούμε» δήλωσε η παρουσιάστρια

anthi_salagkoudi__2_
Μετά το τέλος της εκπομπής «Κουβέντα να Γίνεται», η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» για τα τηλεοπτικά της σχέδια και το ενδεχόμενο επιστροφής της στο «Survivor».

Συγκεκριμένα, η Ανθή Σαλαγκούδη ανέφερε: «Ήταν ένας χρόνος πολύ απαιτητικός, πάρα πολύ δύσκολος με πάρα πολλή επικαιρότητα. Είχαμε δυσάρεστα γεγονότα, διπλές εκλογές, νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε. Κάποιες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν γίνει. Δεν θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή, είμαι έτοιμη για καινούργιες προκλήσεις. Δεν αποκλείω κάποιο είδος εκπομπής».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu4b8n8upukp)

Κλείσιμο
«Όλοι επηρεάζονται από τα νούμερα τηλεθέασης. Σε αυτόν τον σταθμό, στο Action 24, επειδή είναι ένα νεοσύστατο κανάλι, δεν δίναμε τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης. Η διοίκηση τουλάχιστον, δεν ήταν δική μου απόφαση. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά θα προτιμούσα να είχε νούμερα τηλεθέασης για να ξέρουμε πάνω - κάτω πως να κινηθούμε» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σχετικά με ένα ενδεχόμενο να επιστρέψει στο «Survivor», η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο All Star. Νομίζω στον τελικό πήγαν αυτοί που είχαν συμμετάσχει. Αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για εμένα. Έχω βάλει τελεία και παύλα. Όχι, δεν θα πήγαινα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Πόλεμος» για τους «Σφήκες» της Λένας Κιτσoπούλου στην Επίδαυρο

Απληστία και με τα τρόφιμα: Οι εταιρείες κερδοσκοπούν ασύστολα, στο 12,2% η ακρίβεια με πληθωρισμό στο 1,8%

Ο πόλεμος των Τράγκα: Ο γιος Γιάννης έπιασε τη χήρα να πουλάει το σπίτι στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης