Τζέιμς Κάμερον: Διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ετοιμάζει σειρά για το υποβρύχιο Titan

Τζέιμς Κάμερον: Διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ετοιμάζει σειρά για το υποβρύχιο Titan

«Συνήθως δεν απαντάω σε προσβλητικές φήμες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τώρα πρέπει να το κάνω» δήλωσε ο σκηνοθέτης

james_cameron
Ο Τζέιμς Κάμερον διέψευσε τις φήμες ότι ετοιμάζει σειρά για την πρόσφατη κατάρρευση του υποβρύχιου OceanGate, ένα ατύχημα που στοίχισε τη ζωή και στους πέντε επιβαίνοντες, και χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «προσβλητικούς».

Ο σκηνοθέτης και γνωστός ειδικός σε θέματα βαθέων υδάτων κατέφυγε στο Twitter όπου έγραψε ένα παθιασμένο μήνυμα προς τους ακολούθους του το Σάββατο, αφού η εφημερίδα Sun δημοσίευσε ένα δημοσίευμα με τίτλο: «Ο σκηνοθέτης του DIVE DEEP Titanic, Τζέιμς Κάμερον, σε συζητήσεις με μεγάλο δίκτυο streaming για τη δημιουργία δραματικής σειράς για το καταδικασμένο υποβρύχιο Titan».

Το δημοσίευμα ισχυριζόταν ότι ένας «εσωτερικός άνθρωπος» είπε στο δημοσίευμα ότι ο Κάμερον «είναι η πρώτη επιλογή για σκηνοθέτης» ενός πρότζεκτ για τα γεγονότα στο υποβρύχιο Τιτάν.
«Διηγήθηκε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνια, που μοιάζει φυσικό βήμα γι' αυτόν να αναλάβει αυτό το έργο. Η αναδρομή των βημάτων όσων επέβαιναν στο υποβρύχιο Τιτάν είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήμα και πόροι σε αυτό», δήλωσε η αποκαλούμενη πηγή.

Στην απάντησή του, ο Κάμερον δήλωσε ότι «συνήθως δεν απαντάω σε προσβλητικές φήμες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τώρα πρέπει να το κάνω».

«ΔΕΝ είμαι σε συζητήσεις για μια ταινία OceanGate, ούτε θα είμαι ποτέ», κατέληξε στο σύντομο μήνυμα.
Τον Ιούνιο, ο ιδρυτής της OceanGate Expeditions, Στόκτον Ρας, κατέβηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, σε ένα υποβρύχιο που ονομάζεται Titan με σκοπό να δει το ναυάγιο του Τιτανικού. Κατά τραγικό τρόπο, το υποβρύχιο έχασε την επαφή με την επιφάνεια κατά τη διάρκεια της κατάβασής τους, προκαλώντας μια διεθνή προσπάθεια έρευνας και διάσωσης.

Κλείσιμο
Αρκετές ημέρες αργότερα, η αμερικανική ακτοφυλακή επιβεβαίωσε ότι είχε βρει κομμάτια του υποβρυχίου στον πυθμένα του ωκεανού και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πέντε μέλη του πληρώματος που επέβαιναν σε αυτό σκοτώθηκαν πιθανότατα ακαριαία σε μια «καταστροφική κατάρρευση».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία με 6χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα στο Μεγάλο Καβούρι

Μαγιόρκα: Μοιραίο ταξίδι του μέλιτος για νιόπαντρο ζευγάρι - Πέθαναν λόγω διαρροής αερίου από... χαλασμένο ψυγείο

Η στιγμή της σύλληψης του serial killer εκδιδόμενων γυναικών στη Νέα Υόρκη - Η υπόθεση που συγκλόνισε τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης