Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφτασε μακριά στο Survivor All Star και μετά από την πολύμηνη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ετοίμασε βαλίτσες για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα.
Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μοιράστηκε με τους 455.000 ακολούθους του, μια σειρά από στιγμιότυπα με τον ίδιο και την παρέα του στη Σκύρο.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ποζάρει με το μαγιό του καθισμένος σε ένα σκάφος, με φόντο τη θάλασσα του νησιού και διάφορα άλλα τοπία.
«Αααα εδώ είναι πολύ ωραία» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε, μαζί του ήταν και ο καλός του φίλος, Fipster.
Δείτε τις φωτογραφίες
Η Κρίστη Καθαργιά και ο Fipster
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.