Για 24 ώρες βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο, τη χώρα που εκπροσώπησε στη Eurovision το 2021 με το «Fuego», εξασφαλίζοντάς της για πρώτη φορά τη 2η θέση.
Ένα χρόνο αποχής από τη μουσική σκηνή και λίγους μήνες αφότου υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, η τραγουδίστρια επέστρεψε με το «Reborn Tour», μία περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με αφορμή την περιοδεία, έχει αρχίσει να κάνει πιο συχνά ταξίδια και αναρτήσεις στα soacial media.
Η παρουσία της στην Κύπρο δεν πέρασε απαρατήρητη, περισσότερο για την ολόσωμη λάτεξ φόρμα που επέλεξε να βάλει. Σε ανοιχτό γαλάζιο με λαμπερές λεπτομέρειες και με έναν κορσέ σε πιο ανοιχτούς τόνους, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φακό, για να μοιραστεί τις εικόνες με τους 1,3 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.
Το σύνολο ολοκλήρωσε με έναν κορσέ σε πιο ανοιχτό γαλάζιο. Σε μία από τις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια ποζάρει στο πλευρό της με τη Caroline Labouchere, μοντέλο που διαπρέπει στις πασαρέλες λίγο πριν τα 60 της. Μέσα σε μόλις 2 ώρες, τα στιγμιότυπα με τη «γαλάζια» Ελένη Φουρέιρα απέσπασαν πάνω από 35.000 likes.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.