Γάμος αλά ελληνικά 3: Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα της ταινίας - Δείτε τη φωτογραφία

Γάμος αλά ελληνικά 3: Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα της ταινίας - Δείτε τη φωτογραφία

«Όπα, η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη» γράφει η Ρίτα Γουίλσον στο Instagram

gamos_ala_ellinika_3
Η πολυαναμενόμενη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με την πιο διάσημη ελληνική οικογένεια του κινηματογράφου, να κάνει ένα δυναμικό come back στην πατρίδα.

Τώρα, το φιλμ απέκτησε και την επίσημη αφίσα του, την οποία μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της  στο Instagram, η Ρίτα Γουίλσον.

Την ανάρτηση της Γουίλσον αναδημοσίευσε η πρωταγωνίστρια και δημιουργό των ταινιών, Νία Βαρντάλος.

«Όπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Νία Βαρντάλος (έγραψε και σκηνοθεσία αυτή τη φορά!) και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το #MyBigFatGreekWedding3, μόνο στους κινηματογράφους 8 Σεπτεμβρίου!» γράφει η Γουίλσον.

Δείτε την ανάρτησή της


Το πρώτο επίσημο τρέιλερ δίνει μία «γεύση» από το ταξίδι της οικογένειας Πορτοκάλος για να συναντήσει φίλους και ξαδέρφια του Γκας.

«Πολλά έχουν συμβεί από τότε που παντρεύτηκα. Ο πατέρας μου πέθανε και η τελευταία του επιθυμία ήταν να επισκεφτούμε το χωριό όπου μεγάλωσε, στην Ελλάδα, και να επανασυνδεθούμε με τις ρίζες μας. Οπότε θα κάνουμε ριγιούνιον» λέει η Τούλα στο κλιπ. Οι συγγενείς της ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και επιβιβάζονται στο αεροπλάνο.

Δείτε το τρέιλερ
MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 - Official Trailer [HD] - Only In Theaters September 8
Κλείσιμο

Μαζί με τη Βαρντάλος, στο φιλμ συμμετέχουν οι Τζόν Κορμπέτ (Ιαν), Ελενα Καμπούρη (Πάρις), Λούις Μάντιλορ (Νίκος), Μαρία Βακράτσης (θεία Φρίντα), Αντρέα Μάρτιν, Τζία Καρύδη (Νίκι), Λέινι Καζάν (Μαρία).

Η Νία Βαρντάλος μίλησε για τη συνέχεια των ταινιών και το νέο φιλμ, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Power Trip για λογαριασμό του περιοδικού Marie Claire. «Χωρίς τη βοήθεια που πήραμε από το ελληνικό κράτος, ίσως δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την παραγωγή του “Γάμος αλά Ελληνικά 3”» είπε χαρακτηριστικά η Νία Βαρντάλος και πρόσθεσε ότι η αρχική ιδέα του «Γάμος αλά Ελληνικά» ενθουσίασε τη Ρίτα Γουίλσον και τον Τομ Χανκς, οι οποίο και την παρότρυναν να το διασκευάσει για τον κινηματογράφο. Και η συνέχεια ανήκει στην ιστορία, την απίθανα επιτυχημένη ιστορία του «Γάμος αλά Ελληνικά».




Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 50χρονος που πυροβολήθηκε μετά από διένεξη στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη

Οι ακτοπλόοι άρχισαν τις... εκπτώσεις - Η Seajets 12,5-15% και οι άλλες 20% μια ημέρα την εβδομάδα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης