Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η σύντροφός του, Τίφανι Τσεν, υπέστη επιπλοκή μετά τον τοκετό

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η σύντροφός του, Τίφανι Τσεν, υπέστη επιπλοκή μετά τον τοκετό

Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του στις 6 Απριλίου

de_niro
Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τίφανι Τσεν, αποκάλυψε ότι υπέστη «επιπλοκές μετά τον τοκετό» αφού καλωσόρισε την κόρη του ζευγαριού.

Η 45χρονη, η οποία γέννησε το κοριτσάκι της Τζία τον Απρίλιο, δήλωσε στη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «CBS This Morning» Γκέιλ Κινγκ ότι η μητρότητα δεν ήταν και τόσο ομαλή.

Η Τσεν ανέλυσε λεπτομερώς τις επιπλοκές που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υποδοχή της κόρης της, η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή.

Ενώ ο Ντε Νίρο έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό σιωπηλός σχετικά με τον ερχομό της κόρης του, αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν γνωρίσει ακόμα το κοριτσάκι του.
Κλείσιμο
Ο πρωταγωνιστής του «The Godfather Part II» είναι επίσης πατέρας της άλλων 6 παιδιών της Ντρένα, του Ραφαέλ, των δίδυμων γιων Άαρον και Τζούλιαν, του Έλλιοτ και της Χέλεν.

Ο Ντε Νίρο και η Τσεν καλωσόρισαν την Τζία στις 6 Απριλίου

Ο ηθοποιός άφησε να διαρρεύσει τον Μάιο ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά, όταν διόρθωσε έναν δημοσιογράφο που τον αποκάλεσε πατέρα έξι παιδιών, σημειώνοντας ότι «μόλις έκανε ένα μωρό».

Στη συνέχεια, η Κινγκ μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του βρέφους τους στην εκπομπή «CBS This Morning» τον Μάιο και αποκάλυψε ότι η Τζία γεννήθηκε με βάρος 3, 9 κιλά.

Ο πρωταγωνιστής του «Irishman» δήλωσε επίσης στο Page Six ότι δεν εξεπλάγη που καλωσόρισε το 7ο μωρό του και επιβεβαίωσε ότι ήταν προγραμματισμένη εγκυμοσύνη.

«Πώς θα μπορούσες να μην σχεδιάσεις κάτι τέτοιο;», είπε. «Είμαι εντάξει με αυτό, είμαι καλά με αυτό». Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι η γονεϊκότητα «δεν γίνεται ποτέ ευκολότερη».
Ο Ντε Νίρο γνώρισε τη δασκάλα του tai chi στα γυρίσματα της ταινίας «The Intern» το 2015.

Ωστόσο, το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά ερωτικές φήμες τον Αύγουστο του 2021, αφού εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι σε ένα ταξίδι στη Γαλλία.
Το ζευγάρι ζει μαζί στο Λος Άντζελες, όπου ο ηθοποιός «διατηρεί ένα πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας», σύμφωνα με το People.

Η σχέση τους ήρθε τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Γκρέις Χαιτάουερ.

Ο ηθοποιός ήταν επίσης παντρεμένος με την Νταϊάν Άμποτ από το 1976 έως το 1988.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:


Παρελθόν η Πανεπιστημιακή Αστυνομία - «Η ΕΛΑΣ θα επεμβαίνει στα ΑΕΙ όταν πρέπει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης