Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έγινε πατέρας για 7η φορά

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έγινε πατέρας για 7η φορά

Ο διάσημος ηθοποιός έχει 6 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του

deniro
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε μπαμπάς ξανά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ επιβεβαίωσε ότι πρόσφατα καλωσόρισε το έβδομο παιδί του, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα έξι παιδιά που έχει από τις τρεις προηγούμενες σχέσεις του.

Ο 79χρονος διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα ότι καλωσόρισε ένα ακόμη παιδί, λέγοντας στο ET Canada: «Μόλις έκανα ένα μωρό».

Ο εκπρόσωπος του Ντε Νίρο επιβεβαίωσε επίσης τον ερχομό του μωρού στο πρακτορείο, αν και η ταυτότητα της μητέρας του παιδιού δεν έχει κοινοποιηθεί δημόσια.

Το νέο μέλος έρχεται να προστεθεί στα άλλα έξι παιδιά της οικογένειας Ντε Νίρο, μεταξύ των οποίων η Ντρένα, 51 ετών, και ο Ραφαήλ, 46 ετών -τους οποίους μοιράζεται με την πρώην του Ντιάν Άμποτ- καθώς και οι 27χρονοι δίδυμοι γιοι του Άαρον και Τζούλιαν με την πρώην του Τούκι Σμιθ. Ο Ντε Νίρο είναι επίσης μπαμπάς του Έλιοτ, 25 ετών, και της Χέλεν, 11 ετών, από το γάμο του με την Γκρέις Χάιταουερ.

Κλείσιμο
Ο Ντε Νίρο και η Χάιταουερ υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2018 μετά από περισσότερα από 20 χρόνια μαζί.

«Η Γκρέις και εγώ έχουμε δύο υπέροχα παιδιά μαζί. Μπαίνουμε σε μια μεταβατική περίοδο στη σχέση μας, η οποία είναι μια δύσκολη αλλά εποικοδομητική διαδικασία», δήλωσε στο E! News σε δήλωσή του τον Νοέμβριο του 2018. «Εκτιμώ τη Γκρέις ως μια υπέροχη μητέρα και ζητώ την ιδιωτικότητα και τον σεβασμό από όλους, καθώς προχωράμε στην ανάπτυξη των ρόλων μας ως συνεργάτες στην ανατροφή των παιδιών».
shutterstock_275751665
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η προηγούμενη σύζυγός του Γκρέις Χάιταουερ

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής του, ο ηθοποιός μοιράστηκε σπάνιες πληροφορίες για τη ζωή του ως πατέρας και τον τρόπο ανατροφής που ακολουθεί.

«Θέλω να πω, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, [μερικές φορές] δεν έχεις άλλη επιλογή», δήλωσε στο ET Canada. «Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς».
shutterstock_338332088

Και παρόλο που ο Ντε Νίρο είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν θεωρεί ακριβώς τον εαυτό του «cool» μπαμπά.

Ως προς αυτό είπε ότι είναι «εντάξει». «Ξέρετε, τα παιδιά μου διαφωνούν μαζί μου μερικές φορές, αλλά το κάνουν με σεβασμό. Η κόρη μου, που είναι 11 ετών, με στεναχωρεί ώρες-ώρες και μαλώνω μαζί της. Τη λατρεύω, αλλά, ξέρετε. Και η μικρότερή μου τώρα, θα κάνει και άλλα τέτοια που θα έρθουν στη συνέχεια. Αλλά, έτσι είναι».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης στον Δανίκα: «Μία τετραετία ακόμα, να καθαρίσουμε όλο το χαρτοβασίλειο του Δημοσίου»

Μajestic Athens: Πωλείται το ακριβότερο ακίνητο της Αθήνας έναντι 55 εκατ. ευρώ

Στέψη Καρόλου: Viral στο διαδίκτυο η φωτογραφία με τη μεταμφιεσμένη «Μέγκαν Μαρκλ»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης