Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στην σειρά «Παγιδευμένοι», είναι σε σχέση εδώ και δέκα μήνες περίπου.
Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 γρήγορα εξελίχθηκε σε μια ερωτική σχέση.
Μετά το τέλος της σειράς, το ζευγάρι έφυγε για τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο προορισμός που επέλεξε είναι η Σύρος.
Ο Πέτρος Λαγούτης μάλιστα, ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία πόζαρε με την παρέα του και με την αγαπημένη του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.