Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στην σειρά «Παγιδευμένοι», είναι σε σχέση εδώ και δέκα μήνες περίπου.
Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 γρήγορα εξελίχθηκε σε μια ερωτική σχέση.
Μετά το τέλος της σειράς, το ζευγάρι έφυγε για τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο προορισμός που επέλεξε είναι η Σύρος.
Ο Πέτρος Λαγούτης μάλιστα, ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία πόζαρε με την παρέα του και με την αγαπημένη του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.