Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε, συγκίνησε και έδωσε «Ελπίδα» στο Θέατρο Πέτρας

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε, συγκίνησε και έδωσε «Ελπίδα» στο Θέατρο Πέτρας

«Μάνα ο γιος σου τραγουδάει απόψε εδώ, δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται», είπε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης στο ασφυκτικά γεμάτο συναυλιακό χώρο της Πετρούπολης

argiros-43243__1_
Μπορεί να μην το τραγούδησε, αλλά το «θέλω την παλιά μου γειτονιά» του Γιώργου Μαζωνάκη ήταν το τραγούδι που ταίριαζε απόλυτα στον Κωνσταντίνο Αργυρό χθες βράδυ, στη γεμάτη συναισθήματα συναυλία του στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για το «Elpida Tour», με το οποίο ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. 

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης κάνει το μουσικό του ταξίδι δίνοντας συναυλίες σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο και χθες βράδυ ήταν η σειρά της... γειτονιάς του να τον φιλοξενήσει. Για αυτό και η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη. Φυσικά, ο συναυλιακός χώρος γέμισε με πάνω από 15.000 θεατές που ανυπομονούσαν να τον δουν σε ακόμα μια μεγάλη παράσταση. 


0014_KONSTANTINOS_ARGIROS_972023
0016_KONSTANTINOS_ARGIROS_972023
0017_KONSTANTINOS_ARGIROS_972023
0018_KONSTANTINOS_ARGIROS_972023
0023_KONSTANTINOS_ARGIROS_972023
Κλείσιμο

Κωνσταντίνος Αργυρός - “Elpida Tour by Coca-Cola”- Αθήνα 9.7.23 || Konstantinos Argiros
 

«Να ξέρετε ότι σήμερα αυτό που τραβάμε εδώ θα το δούμε να γίνει μια όμορφη στιγμή. Γιατί η στιγμή αυτή αξίζει να την αποτυπώσουμε και να τη δούμε γιατί εδώ ξεκίνησα. Σε αυτή την περιοχή έκανα τα πρώτα μου όνειρα, τις πρώτες μου σκέψεις με ένα πιάνο ξεκινώντας σε ηλικία 5-6 ετών, στο Ίλιον όπου μεγάλωσα. Μετά από χρόνια όταν με πίστεψε η εταιρεία μου άρχισα να πετάω και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα μαζί με εσάς», εξομολογήθηκε με συγκίνηση για τη βραδιά αυτή ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
 

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε στο πλευρό του και την οικογένειά του. Εκεί ήταν τόσο ο αδελφός του Παύλος, όσο και η μητέρα του και παλιοί συμμαθητές του που τον απόλαυσαν και τον καμάρωσαν επί σκηνής για μια ακόμα φορά.
@gwgwvars

η καρδιά δεν με βγάζει ασπροπρόσωπο 🩵 #argyros #konstantinosargiros #petra #concert #summer #2023 #fy #fyp #mpesfypgamw @Argiros Konstantinos OFFICIAL

♬ πρωτότυπος ήχος - Gwgw Vars
 

«Είναι και η εταιρεία μου η Panik Records εδώ που μαζί ταξιδεύουμε, είναι ο αδελφός μου ο Παύλος, από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω στη ζωή μου και τον ευχαριστώ πολύ. Να στείλω και την αγάπη μου στην αδελφή μου στην Ολλανδία. Είναι εδώ παιδιά από το σχολείο που ήμασταν συμμαθητές. Σε αυτό το θέατρο θυμάμαι έχουμε δει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και έλεγα άραγε να μπορούσα να τραγουδήσω εγώ μια μέρα και να είναι γεμάτο όπως σήμερα;», ανέφερε ακόμα ο καλλιτέχνης και συμπλήρωσε: «Μάνα ο γιος σου τραγουδάει απόψε εδώ.. με μεγάλη δόση συγκίνησης.  

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, αλλά και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live και επόμενη στάση του ταξιδιού του είναι η Ρόδος στις 2 Αυγούστου και ακολουθούν μέσα στον Αύγουστο, Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Τριχωνίδα και Καβάλα.
Έναρξη Κωνσταντίνος Αργυρός θέατρο Πέτρας 9/7/2023
 

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία, με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του. Μαζί του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομάχη. Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε κάποιες συναυλίες θα υπάρχουν και special guests όπως ο Rack.  


Ειδήσεις σήμερα:

H κόκκινη Έφη έχει... δύο «βουνά» μπροστά της και τον Νίκο Παππά

Εντυπωσιακό βίντεο: Θηριώδες αμερικανικό μεταγωγικό περνάει τη γέφυρα της Αττικής Οδού στο «Ελ. Βενιζέλος»

Στο σπίτι της κατέρρευσε η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου που πέθανε τρεις ημέρες πριν γεννήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης