Υρώ Μανέ: Με την κόρη της στην Επίδαυρο - Δείτε φωτογραφίες

Υρώ Μανέ: Με την κόρη της στην Επίδαυρο - Δείτε φωτογραφίες

Η ηθοποιός και η Φαίδρα Νταϊόγλου πήγαν να παρακολουθήσουν τον «Ιππόλυτο» και φωτογραφήθηκαν με τους πρωταγωνιστές

yro_mane_kori
Μία σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση έκανε η Υρώ Μανέ με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου. Οι δυο τους πήγαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ιππόλυτος» του Εθνικού Θεάτρου.

Μητέρα και κόρη πόζαραν χαμογελαστές στον φακό, ενώ φωτογραφήθηκαν και με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, Ορέστη Χαλκιά και Γιάννη Τσορτέκη. 

Δείτε τις φωρτογραφίες
TOM_6751
TOM_6754


Η ηθοποιός, που δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media, ανέβασε μία από αυτές τις φωτογραφίες στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. «Με τη Φαίδρα, στο μαγικό θέατρο της Επιδαύρου, απολαύσαμε τη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου "Ιππόλυτος" της Κ.Ευαγγελάτου. Δικαιολογημένα τα χαμόγελα μας! Μπράβο σε όλους!» έγραψε στη λεζάντα, η Υρώ Μανέ.

Η ανάρτησή της 
Κλείσιμο

Τον Ιούλιο του 2022, η Υρώ Μανέ είχε πει για την κόρη της σε συνέντευξή της: «Μετράω τα εγκλήματα με την ηλικία της κόρης μου. Λέω είναι η Φαίδρα 24, πριν τόσα χρόνια και λες ακόμα είναι επίκαιρο. Είχα τον σύζυγό μου που με βοηθούσε πάρα πολύ, το οικογενειακό περιβάλλον με στήριξε, δεν έχω κανένα παράπονο. Βέβαια, την κόρη μου να ρωτήσετε να δούμε τι θα πει. Για το πόσο μπορεί να της έχει μείνει η έλλειψη, ότι μπορεί να ήθελε τη μαμά της πιο πολύ. Βέβαια, τώρα που μεγάλωσε κι εκείνη κι έχει ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο και καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι… Πάντα τα δικαιολογούσε, γιατί είχαμε ποιοτικό χρόνο με τη Φαίδρα, αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ».



Ειδήσεις σήμερα:

Εβδομάδα διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

Ποια είναι η τρανς γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο «Μις Ολλανδία 2023»

Σε διαβούλευση το σχέδιο για την ψήφο των αποδήμων - Ποια κόμματα δείχνει να συμφωνούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης