Η Υρώ Μανέπαραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα «Εγκλήματα» τα οποία όπως είπε τα έχει συνδέσει με τη γέννηση της κόρης της. «Μετράω τα εγκλήματα με την ηλικία της κόρης μου. Λέω είναι η Φαίδρα 24, πριν τόσα χρόνια και λες ακόμα είναι επίκαιρο», λέει η ηθοποιός.
Για το πόσο δύσκολο ήταν να συνδυάσει το μεγάλωμα του παιδιού τηςμε τις αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις, η Υρώ Μανέ αναφέρει: «Είχα τον σύζυγό μου που με βοηθούσε πάρα πολύ, το οικογενειακό περιβάλλον με στήριξε, δεν έχω κανένα παράπονο. Βέβαια, την κόρη μου να ρωτήσετε να δούμε τι θα πει. Για το πόσο μπορεί να της έχει μείνει η έλλειψη, ότι μπορεί να ήθελε τη μαμά της πιο πολύ. Βέβαια, τώρα που μεγάλωσε κι εκείνη κι έχει ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο και καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι… Πάντα τα δικαιολογούσε, γιατί είχαμε ποιοτικό χρόνο με τη Φαίδρα, αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας