Βερόνικα Μπιέλικ: Το μοντέλο που... έσερνε Lamborghini κάνει διακοπές στην Κρήτη - Δείτε φωτογραφίες

Βερόνικα Μπιέλικ: Το μοντέλο που... έσερνε Lamborghini κάνει διακοπές στην Κρήτη - Δείτε φωτογραφίες

Το ελληνικό καλοκαίρι «κέρδισε» και την 29χρονη Πολωνέζα

veronica_bielik
Η Βερόνικα Μπιέλικ, το 29χρονο μοντέλο που συμμετείχε σε μια διαφήμιση αυτοκινητών που έγινε viral, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κρητή για διακοπές.

Η Πολωνέζα είχε συνεργαστεί τον Μάρτιο με εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Ντουμπάι, η οποία είχε επιλέξει έναν ιδιαίτερο τρόπο για μια διαφήμισή της.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media, φαινόταν η Μπιέλικ να σέρνει με ένα σκοινί μια κόκκινη Lamborghini. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral αφού η Πολωνέζα έχει 3,6 εκατ. followers στο Instragram. Τα σχόλια ήταν πολυάριθμα τόσο για τη διαφήμιση όσο και για το μοντέλο.

Η Βερόνικα Μπιέλικ είναι πολύ γνωστή στις ΗΠΑ, καθώς ακολουθεί καριέρα μοντέλου και είναι η σύντροφος του πρώην πρωταθλητή και νυν προπονητή του NFL, Κλιφ Κίνγκσμπερι.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι ζει μαζί στο Τέξας αλλά η 29χρονη Βερόνικα ταξιδεύει σ' όλο τον κόσμο για δουλειές. Ένα από τα μέρη που της αρέσει να επισκέπτεται για τις διακοπές της είναι η Ελλάδα και έχει έρθει σε Σαντορίνη και Μύκονο. Μάλιστα, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα διαφημίζει τη χώρα μέσω Instagram.

Αυτή τη φορά η Μπιέλικ δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες από την Κρήτη, την οποία επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δείτε τις φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης