Το «Μαύρο Ρόδο» ολοκληρώθηκε και οι πρωταγωνιστές της σειράς κάνουν τη μία ανάρτηση μετά την άλλη στα social media.
Η επιτυχημένη σειρά του MΕGA που καθήλωσε το κοινό τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και δυστυχώς για τους θαυμαστές της, δεν θα έχει δεύτερο κύκλο.
Με αφορμή το μεγάλο φινάλε, η Νεφέλη Κουρή ή αλλιώς η τηλεοπτική «Αλεξία» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα της σειράς.
Σε αυτά, φαίνονται τόσο σκηνές από το «Μαύρο Ρόδο», όσο και οι πρωταγωνιστές στα backstage. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Τέλος».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας