Άλεκ Μπάλντουιν: Κάνει ό,τι μπορεί για να είναι… μακριά από τα 7 παιδιά του – Τι λέει ο αδερφός του

Άλεκ Μπάλντουιν: Κάνει ό,τι μπορεί για να είναι… μακριά από τα 7 παιδιά του – Τι λέει ο αδερφός του

Οι λόγοι είναι δύο: Τόσο για να έχει χρήματα για να τα μεγαλώσει όσο και για να αποφύγει το χάος μέσα στο σπίτι

Alec_Family
Ο αδελφός του Άλεκ Μπάλντουιν αστειεύτηκε ότι ο ηθοποιός προτιμά να δουλεύει μακριά από το σπίτι του, ώστε να... ξεφύγει από τη σύζυγό του Χιλάρια και τα επτά παιδιά τους.

Ο Γουίλιαμ και ο Άλεκ πρωταγωνιστούν μαζί στην οικογενειακή ταινία Billie's Magic World, η οποία γυρίστηκε την περασμένη άνοιξη στην Ιταλία.

Ο πρώτος είπε ότι, μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα, ο 65χρονος είχε ρωτήσει πότε οι δυο τους θα κάνουν το επόμενο πρότζεκτ.

Μιλώντας στο Taormina Film Fest, ο 60χρονος Γουίλιαμ, πρόσθεσε ότι ο αδελφός του «θα επιστρέψει σύντομα» , πειδή χρειάζεται «χρήματα για να μεγαλώσει και τα επτά παιδιά του».



Ο Γουίλιαμ είπε ότι το Billie's Magic World ήταν η πρώτη ταινία στην οποία δούλεψαν μαζί με τον Άλεκ.

«Έκανα το 30 Rock μαζί του μερικές φορές, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ ταινία. Έτσι, είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε μαζί στη μεγάλη οθόνη. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Κάναμε δύο ταινίες και όχι μόνο μία, το Billie's Magic World και το Kid Santa. Περάσαμε υπέροχα. Μόλις έφυγε, ο Άλεκ μου είπε: “Πάρε τηλέφωνο τον σκηνοθέτη Francesco Cinquemani να τον ρωτήσεις πότε θα επιστρέψω. Αυτό οφείλεται στο ότι αγαπάει τον Francesco, αλλά πιθανώς και στο ότι ενώ ήμασταν εδώ, ανακάλυψε ότι η γυναίκα του ήταν έγκυος στο έβδομο παιδί τους. Οπότε, είτε πρέπει να έρθει εδώ για να φύγει από αυτή την εμπόλεμη ζώνη, είτε πρέπει να έρθει εδώ για να βγάλει χρήματα για να πληρώσει για τα επτά παιδιά του... Μπορείτε να κάνετε τα μαθηματικά... θα επιστρέψει σύντομα».

Την περασμένη εβδομάδα, η δεύτερη σύζυγος του Άλεκ, Χιλάρια, του ευχήθηκε χρόνια πολλά για την 11η επέτειο του γάμου του -και άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να μεγαλώσει και άλλο την οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, η 39χρονη ανάρτησε ένα κοινό τους στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του «30 Rock» και μοιράστηκε τις σκέψεις της στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

«Χρόνια πολλά για την 11η επέτειό μας, Τζακ... Πριν τα παιδιά, θα σε επισκεπτόμουν στο "30 rock" και θα σου έκανα φάρσα με το κρυφό ντουλάπι από πίσω. Δεν είχες παντελόνι τότε... Μετά όμως, κάναμε 7 παιδιά. Λοιπόν, να είμαστε μαζί 11 ακόμα χρόνια... Ίσως και με 11 ακόμα παιδιά. Σίγουρα γάτες βασικά», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Πλησιάζει καύσωνας διαρκείας στην Ελλάδα - Γιατί ο πλανήτης «βράζει» με θερμοκρασίες ρεκόρ

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 50χρονος πήγε να σώσει γυναίκα στη θάλασσα και πνίγηκαν και οι δύο

Δείτε φωτογραφίες: Το θωρακισμένο τρένο-παλάτι του Πούτιν που στοιχίζει στους Ρώσους $75 εκατ. τον χρόνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης