Τάτουμ Ο' Νιλ: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών κι έπεσε σε κώμα για έξι εβδομάδες

Τάτουμ Ο' Νιλ: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών κι έπεσε σε κώμα για έξι εβδομάδες

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να προσπαθεί να μείνει νηφάλιος για όλη μου τη ζωή, κάθε μέρα προσπαθώ» αναφέρει - Το «ταξίδι» της προς τη νηφαλιότητα

tatum-o-neal
Μια περιπέτεια που πέρασε και παραλίγο να της στερήσει τη ζωή αποκάλυψε η Τάτουμ Ο' Νιλ.

Η διάσημη ηθοποιός εξήγησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» πως τον Μάιο του 2020, υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό, το οποίο την άφησε σε κώμα για έξι εβδομάδες.

Ο λόγος ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών, που κατανάλωσε. «Κόντεψα να πεθάνω», δήλωσε.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η 59χρονη σταρ παλεύει με τον μακροχρόνιο εθισμό της στα ναρκωτικά. Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει βρεθεί πολλές φορές σε δομές απεξάρτησης, προσπαθώντας να ανακτήσει τη δύναμή της.

Κλείσιμο

«Έχω περάσει πολλά», σημειώνει, όμως είναι ευγνώμων όπως λέει, που έχει δίπλα της τα τρία της παιδιά, Κέβιν, Σεν και Έμιλι, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τη βοηθήσουν και να τη στηρίξουν στον αγώνα της.

Όπως εξήγησε, τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του Covid-19, έκανε κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μερικά εκ των οποίων της είχαν συνταγογραφηθεί για τους πόνους που είχε στον αυχένα και στην πλάτη.

Εκείνη την ημέρα, που υπέστη το εγκεφαλικό, η ηθοποιός συνδύασε τα εν λόγω χάπια, με άλλα παυσίπονα, οποιούχα και μορφίνη. Ένας φίλος της τη βρήκε στο διαμέρισμά της στο Century City και τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γιος της, Κέβιν δήλωσε για τη μητέρα του: «Είχε απομονωθεί πολύ. Με την προσθήκη μορφίνης, αλλά και άλλων βαρύτερων φαρμακευτικών προϊόντων, γινόταν τρομακτικό. Ο Covid, ο χρόνιος πόνος και όλα αυτά την οδήγησαν στην απομόνωση. Σε αυτό το πράγμα, δεν νομίζω ότι ένιωθε ελπίδα».


Μέσα στο νοσοκομείο, η Ο'Νιλ διαγνώστηκε με αφασία, μια διαταραχή που προκύπτει από μια βλάβη στο τμήμα του εγκεφάλου, που είναι υπεύθυνο για τη γλώσσα. «Ήταν σε κώμα κι εκτός αυτού, είχε βλάβη στο δεξιό μετωπιαίο λοβό. Κατά καιρούς, απλώς μου έδινε ένα άγγιγμα κι αυτό ήταν όλο. Έπρεπε να τηλεφωνήσω στα αδέρφια μου και να τους το πω. Νόμιζαν ότι ήταν κωφή, τυφλή κι ότι πιθανώς, δεν θα ξαναμιλούσε ποτέ», λέει ο Κέβιν.

«Δεν ήξερε που βρισκόταν. Δεν μπορούσε ούτε να πει "φοβάμαι"», εξηγεί. Όπως λέει, τα επόμενα δύο χρόνια έμεινε υπό ιατρική περίθαλψη και με τακτική θεραπεία, κατάφερε να ανακτήσει πλήρως τη μνήμη της. Ωστόσο, έχει ακόμα χρόνο μέχρι να επανέλθει πλήρως.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να προσπαθεί να μείνει νηφάλιος για όλη μου τη ζωή. Κάθε μέρα προσπαθώ», δήλωσε η Τάτουμ Ο'Νιλ κλείνοντας τη συνέντευξή της.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» - Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες

Τα πρώτα 24ωρα της νέας Βουλής: H ορκωμοσία, η εκλογή προέδρου, οι κόντρες και τα... στυλιστικά

Σάλος στην Ιταλία για τον υφυπουργό Πολιτισμού: Έχω κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες, «όργανο γνώσης» το ανδρικό μόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης