Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε αν θα κατέβει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές που έρχονται.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πήγε μια βόλτα στο Περιστέρι, όπως είπε, κι εκεί ο κόσμος τη σταματούσε στον δρόμο για να τη ρωτήσει αν έχει ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία.
Όπως σημείωσε στον αέρα της εκπομπής της, η ίδια δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με την πολιτική.
«Πήγα το Σάββατο στο Περιστέρι και ξαφνικά, έρχεται ένας κύριος και μου λέει "γεια σας, συγχαρητήρια". Λέω κι εγώ ότι θα μου λέει για την εκπομπή και λέω "ευχαριστούμε πολύ". Λέει "έχει ξεκινήσει η εκστρατεία;" και λέω "ποια εκστρατεία;". "Για τις εκλογές", μου λέει, "μάθαμε ότι κατεβαίνετε στις εκλογές"», περιγράφει η Δανάη Μπάρκα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctsd0i6orwbl)
«Μετά ήρθε ένα άλλο παιδάκι κι άλλο ένα παιδάκι, 4 άνθρωποι ήρθαν να με συγχαρούν το Σάββατο για τις δημοτικές εκλογές. Να πω λοιπόν, ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση εμένα να με δείτε σε εκλογές, ούτε 15μελούς. Δεν ξέρω ως τι έσκασε αυτή η φήμη. Δεν θα με δείτε σε καμία τέτοιου είδους θέση. Τουλάχιστον για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Δεν έχω καμία σχέση», συμπλήρωσε.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.