Τα γυρίσματα του «Survivor All Star» έφτασαν στο τέλος τους και ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο για τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.
Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το τέλος του Survivor, τον τελικό και τα σχέδιά του.
«Περίμενα ότι θα υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από το Survivor All Star, με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάμε κανένα καινούργιο project, δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Προέχει ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια, φίλους και τα λοιπά. Να ξεκουραστούμε γιατί η κούραση ήταν πολλή φέτος. Ήταν πολύ ζόρικα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctsb6a3sl7nd)
«Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό. Ας μείνουμε στα αγωνιστικά» τόνισε ο παρουσιαστής σε ερώτηση δημοσιογράφου.
«Έφαγα ξύλο όταν βγήκα και υπερασπίστηκα την παραγωγή του Survivor και τη δουλειά μου. Το μετάνιωσα, λέω "Τι κάθομαι και μιλάω;". Πιστεύω ότι είχα δίκιο που βγήκα και μίλησα. Στεναχωρήθηκα που βγήκαν κάποια βίντεο με τους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Αν ήμουν παίκτης θα είχα κινηθεί δικαστικά γιατί υπέγραψα για το Survivor και όχι να με δείχνουν να κάνω την ανάγκη μου. Δεν ακούστηκε ποτέ η διαφορετική άποψη», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.