Σάρα Φέργκιουσον: Mετά τη μαστεκτομή «νιώθει πολύ τυχερή που είναι ζωντανή»

Σάρα Φέργκιουσον: Mετά τη μαστεκτομή «νιώθει πολύ τυχερή που είναι ζωντανή»

«Θέλει να ευχαριστήσει τους δύο απίστευτους χειρουργούς που της έσωσαν τη ζωή» αναφέρει πηγή - Η επέμβαση διήρκησε 8 ώρες

sara-fergkiouson
Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού, όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε μία 8ωρη χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής.

Η Δούκισσα της Υόρκης ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας, που έκανε. Η επέμβασή της ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η ίδια πλέον, αναρρώνει στο σπίτι της.


Μιλώντας στη Sun, πηγή από το περιβάλλον της, που είναι στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, δήλωσε: «Η επέμβαση διήρκησε οκτώ ώρες και ήταν πολύ πιο σοβαρή από αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι».

«Το μήνυμα που θέλει να περάσει σήμερα είναι ότι είναι ευγνώμων και νιώθω πολύ τυχερή που είναι ζωντανή. Θέλει να ευχαριστήσει τους δύο απίστευτους χειρουργούς που της έσωσαν τη ζωή και όλη την ιατρική ομάδα, που εργάστηκε ακούραστα για να τη βοηθήσει», συμπλήρωσε.

Το Sky αναφέρει ότι η Φέργκιουσον έφυγε από το ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII's Hospital την Κυριακή, το οποίο περιθάλπει μέλη της βασιλικής οικογένειας εδώ και δεκαετίες.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης