Οι Προδότες: Η αντίστροφη μέτρηση μόλς ξεκίνησε

Οι Προδότες: Η αντίστροφη μέτρηση μόλς ξεκίνησε

Απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1 - Δείτε το τρέιλερ

PRODOTES
Οι Προδότες έγιναν 3, μετά τη στρατολόγηση του Γιώργου Τ., αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Οι Πιστοί κατάφεραν να ξετρυπώσουν άλλον έναν Προδότη, τον Γιώργο Ρ. Τώρα ο στόχος των Προδοτών είναι να βγάλουν από τη μέση μια γυναίκα. Μια γυναίκα, η επιλογή της οποίας, κατά τη γνώμη τους, θα θολώσει τα νερά.

Ή μήπως θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα; Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδέχεται Πιστούς και Προδότες, και η αντίστροφη μέτρηση πριν τον Τελικό ξεκινά.

Οι Πιστοί που έχουν απομείνει, συγκεντρώνονται στο Πρωινό για να μάθουν τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ, ενώ οι Προδότες προσπαθούν να παραπλανήσουν κι άλλο τους Πιστούς με τις… «υποκριτικές τους ικανότητες». Κάποια άτομα μπαίνουν στο στόχαστρο και η Έπαυλη χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα.

Δείτε το τρέιλερ
Οι Προδότες – Παρασκευή στις 21:00
Κλείσιμο

Ύστερα από μία Αποστολή που απαιτεί καλή ισορροπία και ευλυγισία, Πιστοί και Προδότες συγκεντρώνονται στη Στρογγυλή Τράπεζα έτοιμοι να ψηφίσουν και να διώξουν ένα ακόμη άτομο. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους αποκαλύπτει αν ήταν Πιστός ή Προδότης και αποχωρεί από το παιχνίδι.
ΟΙ_ΠΡΟΔΟΤΕΣ_-_ΕΠ__10__7_

Στις 12 ακριβώς, οι Πιστοί αναχωρούν για τα δωμάτιά τους και οι Προδότες συγκεντρώνονται στο Κονκλάβιο για να συνεχίσουν το έργο τους.

Θα καταλάβουν οι Πιστοί ποιοι είναι οι Προδότες, έτσι ώστε να τους διώξουν από το παιχνίδι; Γιατί αν ένας Προδότης κατορθώσει να φτάσει στον Τελικό, τότε θα κερδίσει όλο το έπαθλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης