Dune - Part 2: Οι Τίμοθι Σάλαμε και Ζεντάγια ερωτεύονται και ξεκινούν πόλεμο στο νέο τρέιλερ

Dune - Part 2: Οι Τίμοθι Σάλαμε και Ζεντάγια ερωτεύονται και ξεκινούν πόλεμο στο νέο τρέιλερ

Δίνεται, επίσης, μια πρώτη ματιά στον αυτοκράτορα που υποδύεται ο Κρίστοφερ Γουόκεν

dune_2__1_
Η Warner Bros. και η Legendary κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για το «Dune: Part 2», όπου δίνει μια καλύτερη εικόνα των νέων χαρακτήρων που υποδύονται οι Όστιν Μπάτλερ, Φλόρενς Πιού, Κρίστοφερ Γουόκεν και οι πρωταγωνιστές Τίμοθι Σάλαμε και Ζεντάγια.

Στο υποψήφιο για Όσκαρ «Dune», σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ, ο Πολ Ατρείδης (Τίμοθι Σάλαμε) ταξίδεψε στον Arrakis, τον πιο επικίνδυνο και πιο αμμώδη πλανήτη του σύμπαντος, για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του και του λαού του, καθώς ο σατανικός στρατός των Χαρκόνεν επιτίθεται. Στη συνέχεια, ο Πολ συνεργάζεται με την Τσάνι (Ζεντάγια) και τους μυστηριώδεις, γαλανομάτες ιθαγενείς Φρίμεν για να εκδικηθούν τους Χαρκόνενς, οι οποίοι κατέστρεψαν την οικογένειά του. Ο νεαρός ήρωας πρέπει να διαχειριστεί τον έρωτά του με την Τσάνι, ενώ διακυβεύεται η μοίρα του σύμπαντος.

Δείτε το τρέιλερ
Dune: Part Two | Official Trailer 2

Ο Μπάτλερ υποδύεται τον ανιψιό του βαρόνου Χαρκόνεν του Στέλλαν Σκάρσγκαρντ και κληρονόμο του Αρράκις. Στο τρέιλερ παρουσιάζεται επίσης για πρώτη φορά ο αυτοκράτορας Σαντάμ ο 4ος, που ερμηνεύει ο Γουόλκεν, και η κόρη του, πριγκίπισσα Ιρούλαν, την οποία υποδύεται η Πιού.

Η ταινία θα έχει νέα μέλη στο καστ, όπως τη Λέα Σεϊντού, τη Σουχέιλα Γιακούμπ και τον Τιμ Μπλέικ Νέλσον. Επιστρέφουν στους ρόλους τους, μαζί με τον Σάλαμε και τη Ζεντάγια, οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλλαν Σκάρσγκαρντ και Ντέιβ Μπατίστα.

Το «Dune: Part 2» βγαίνει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης