Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Απαντάει στις κατηγορίες του γιου της «ότι μύησε όλη την οικογένεια στις ψυχεδελικές ουσίες»

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Απαντάει στις κατηγορίες του γιου της «ότι μύησε όλη την οικογένεια στις ψυχεδελικές ουσίες»

«Τις έπαιρνα, γιατί πάλευα με την κατάθλιψη» απαντάει η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ

smith-will-21
Ο Τζέιντεν Σμιθ κατηγόρησε τη μητέρα του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ ότι μύησε ολόκληρη την οικογένεια στις ψυχεδελικές ουσίες.

Η ίδια ωστόσο, διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς στο περιοδικό «People», αναφέροντας ότι τα ΜΜΕ παρερμήνευσαν τα πράγματα.

«Νομίζω ότι ήταν η μαμά μου, στην πραγματικότητα, που ήταν η πρώτη που έκανε αυτό το βήμα για την οικογένεια», δήλωσε ο Τζέιντεν στο συνέδριο Psychedelic Science στο Ντένβερ του Κολοράντο την περασμένη εβδομάδα.«Για πολύ καιρό ήταν η μόνη που έπαιρνε αλλά στη συνέχεια διαδόθηκε μέσα στην οικογένεια και ο καθένας τα χρησιμοποιούσε με τον τρόπο του» πρόσθεσε.

Ο Τζέιντεν συμπλήρωσε ότι με τη χρήση τους κατάφερε να εμβαθύνει στις σχέσεις του με την αδελφή του, Γουίλοου και τον ετεροθαλή αδελφό του, Τρέι.

«Τα αδέλφια μπορούν να διαφωνούν τόσο πολύ και να τσακώνονται τόσο πολύ, και ο Θεός ξέρει ότι εγώ και τα αδέλφια μου έχουμε τσακωθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά το επίπεδο της αγάπης και της ενσυναίσθησης που ένιωσα για αυτούς μέσα από τις ψυχεδελικές εμπειρίες ήταν κάτι που είναι βαθύ και όμορφο».

Η απάντηση της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Κλείσιμο
Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ εξήγησε πως έκανε χρήση ψυχεδελικών ουσιών και δεν ανάγκασε κανέναν να ακολουήσει. Στη συνέχεια, τα μέλη της οικογένειάς της, με δική τους θέληση, αποφάσισαν κι εκείνα να δοκιμάσουν.

«Τα πάντα απαντώνται μέσα στο βιβλίο μου. Οι άνθρωποι έχουν κάνει πολλές υποθέσεις και δικαίως. Όμως, ήρθε η στιγμή να το πάρω πάνω μου και να σταματήσουν τα ψέματα για εμένα», ανέφερε αρχικά, για τα απομνημονεύματά της, που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, εξηγεί πως ο λόγος που ξεκίνησε τις ψυχεδελικές ουσίες ήταν η μάχη που έδινε με την κατάθλιψη. «Πάλευα με την κατάθλιψη για πάρα πολύ καιρό. Και αυτές οι ουσίες σε βοηθούν να αισθάνεσαι καλύτερα, αλλά λύνει επίσης, τα προβλήματα σχετικά με το πώς έφτασες ως εκεί. Σε βοηθά να κατανοήσεις το βαθύτερο πρόβλημα», σημείωσε.

Ο σύζυγός της, Γουίλ Σμιθ δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τι έχει συμβεί, καθώς εξακολουθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έχει διευκρινιστεί αν κι εκείνος έκανε χρήση ουσιών, όμως δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως αυτή να είναι η αιτία πίσω από την ασταθή συμπεριφορά του.

Είναι άλλωστε, γνωστό πως προκαλούν επιπτώσεις τόσο στον οργανισμό του ανθρώπου, όσο και στον τρόπο, με τον οποίο συμπεριφέρεται στους γύρω του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χαστούκι στον Κρις Ροκ, στην τελετή των Όσκαρ.
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης για συνάντηση με Ερντογάν: Να χαράξουμε ένα μονοπάτι επαναπροσέγγισης

Μεγάλες «καραμπόλες» στην κατανομή των εδρών - Χάνει μία έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζει μία το ΚΚΕ

Νεκρός 20χρονος Ελληνοκύπριος Εύελπις κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πορείας 7 χλμ. στη Ρεντίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης